Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sinteza zilei: Traian Basescu, atac murdar la Prima Doamna. Imagini cu Michelle Obama inconjurata de militari americani din teatrele de operatiuni

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Traian Basescu, atac murdar la Prima Doamna. Imagini cu Michelle Obama inconjurata de militari americani din teatrele de operatiuni

Mihai Gadea a aratat, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis nu este singurul sef de stat care a fost insotit de. continuă pe Antena3

Traian Basescu, atac dur la adresa Guvernului: Nimic nu se schimba. Mergem inainte cum stiu brontozaurii culturii (VIDEO)

Traian Basescu, ataca, din nou, executivul lui Dacian Ciolos. Fostul presedinte al Romaniei reactioneaza folosind cel mai utilizat mijloc de comunicare in aceste zile: Facebook-ul. Basescu.

Sinteza zilei: Imagini cu cel mai mare cheltuitor din Romania. Comanda sampanie exclusivista cu roaba!

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, imagini cu baiatul care cheltuie pana la 100 de mii de euro pe noapte in cluburile din Romania. Este vorba de Davide Salerno, un.

Sinteza zilei. Acoperitul Robert Turcescu este milionar in euro - documente explozive

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, averea candidatului PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, o avere dobandita in mare parte ca slujbas al regimului.

Traian Basescu: Decizia CCR privind alegerile intr-un singur tur era absolut predictibila

Traian Basescu a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale privind alegerile locale era absolut predictibila, aratand ca alegerile intr-un singur tur nu sunt nici.

Traian Basescu: S-a creat un acvariu de oameni care sunt rotiti pe toate functiile

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, miercuri seara, la un post de televiziune, despre numirile care s-au facut in ultima perioada in functii importante ale statului, comentand astfel.

Ion Cristoiu: Traian Basescu a tinut sa prezinte desemnarea lui Robert Turcescu drept o solutie de ultima ora

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre imposibilitatea lui Traian Basescu de a candida la Primaria Capitalei, din cauza redeschiderii dosarului Casunean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )