Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sinteza zilei: Viata de profesor sfarsita intr-o RULOTA. Destinul tragic al lui Marius Vasile

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Viata de profesor sfarsita intr-o RULOTA. Destinul tragic al lui Marius Vasile

Mihai Gadea a prezentat in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei povestea unui tanar profesor din Romania, de etnie roma, care a murit intr-o rulota, incercand sa se incalzeasca. Povestea lui Marius. continuă pe Antena3

Editie exploziva Sinteza Zilei: Adevaruri socante despre tragedia aviatica din Apuseni, in seara aceasta

Astazi, Editie exploziva Sinteza zilei! Mihai Gadea va prezenta pentru prima data opiniei publice adevaruri socante despre tragedia aviatica din Apuseni, ascunse de unele autoritati. Documente, convorbiri,.

Sinteza zilei: Ministrul Transporturilor explica BALBAIALA institutiilor in cazul tragediei aviatice din Apuseni

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, motivul pentru care a ales sa nu vorbeasca cu presa despre ceea ce s-a intamplat in timpul si.

UPDATE CNA: B1 - amenda mai mare pentru o emisiune despre lovitura de stat din decembrie, decat amenda pentru Antena 3 in cazul batjocoririi unor jurnalisti. 70.000 de lei pentru Robert Turcescu,50.000 de lei pentru Sinteza zilei

CNA a decis, joi, sa amendeze cu 50. 000 de lei postul Antena 3 pentru emisiunea Sinteza zilei din 14 ianuarie, in care erau batjocoriti mai multi jurnalisti, printre care Andreea Pora, Robert Turcescu si Ion Cristoiu. Este a treia oara cand subiectul s-a aflat pe agenda consiliului si a doua oara cand au fost supuse votului sanctiuni in acest caz. La scurt timp dupa votul pentru Antena 3, CNA a decis sa amendeze cu 70. 000 de lei postul B1 TV pentru o editie a emisiunii Sub semnul intrebarii, in care invitatii lui Robert Turcescu au discutat despre lovitura de stat din decembrie. Tot in sedinta de azi, o emisiune Romania TV in care Mugur Ciuvica vorbea despre cacareze basiste a scapat nesanctionata pentru moment, dar neregulile au fost coroborate cu cele dintr-o alta emisiune despre cazul Elodia, iar postul a primit in cele din urma o amenda de 10. 000 de lei. postul Mynele TV a primit o amenda de 100. 000 pentru reclame la telefoane erotice, iar Antena 1 si Pro TV au fost amendate cu 70. 000, respectiv 50. 000 de lei pentru emisiunile-tabloid cu Nicolae Guta. UPDATE Tot marti, CNA a decis sa prelungeasca licenta audiovizuala pentru Taraf TV, dupa ce, saptamana trecuta, postul a fost pe punctul sa o piarda, intrucat cererea de prelungire a licentei nu a primit suficiente voturi.

Dobritoiu, la Sinteza zilei: Datele expuse in comunicatul STS vor fi verificate de organele de cercetare penala

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a comentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, comunicatul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), in care se arata ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )