Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sinteza zilei: Vladimir Putin transmite mesaje de sustinere pentru Bashar al-Assad intr-un interviu acordat 60 Minutes

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Vladimir Putin transmite mesaje de sustinere pentru Bashar al-Assad intr-un interviu acordat 60 Minutes

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, un fragment din interviul acordat de Vladimir Putin emisiunii 60 Minutes, de la CBS, in care vorbeste deschis despre sustinerea Guvernului sirian. Rusia. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Vladimir Putin transmite mesaje de sustinere pentru Bashar al-Assad intr-un interviu acordat 60 Minutes

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, un fragment din interviul acordat de Vladimir Putin emisiunii 60 Minutes, de la CBS, in care vorbeste deschis despre sustinerea Guvernului sirian. Rusia.

Vladimir Putin ii scrie Angelei Merkel, avertizand-o cu privire la riscurile instrainarii reciproce

Germania si Rusia trebuie sa se asigure ca vor avea si pe viitor o relatie apropiata, in conditiile actualei situatii internationale complicate, a avertizat presedintele rus Vladimir Putin, intr-o telegrama de felicitare adresata cancelarului german Angela Merkel si presedintelui Joachim Gauck, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la reunificarea Germaniei, transmite sambata agentia DPA, citata de Agerpres.

Sinteza zilei: Traian Basescu, Elena Udrea si Dorin Cocos, intalnire secreta intr-o noapte cruciala pentru ei

Traian Basescu s-a intalnit la ceas de noapte cu Elena Udrea si Dorin Cocos, la cateva ore dupa dezvaluirile facute la Sinteza zilei de Romalo Eduard Ioan Dan, batranul improprietarit cu parcul IOR de.

Sinteza zilei: Imagini de la semnarea acordului necesar pentru includerea Romaniei in programul Visa Waiver

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, imagini de la intalnirea vicepremierului Gabriel Oprea si a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, cu procurorul general al SUA, Loretta Lynch. Cu.

Sinteza zilei: Marian Vanghelie, dezvaluiri din arhivele fostului Doi si un sfert

Mihai Gadea a redifuzat, la Sinteza zilei, un fragment video audio in care Marian Vanghelie vorbea despre arhivele Doi si un sfert, unde e vorba de fetita EBA, care se incinge din cand in cand, dar si d.

Sinteza zilei: Averile fabuloase ale parlamentarilor care si-au propus si votat pensiile speciale

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, averile fabuloase ale parlamentarilor care si-au propus si si-au votat apoi pensiile nesimtite. Printre ei se numara Manuela Mitrea, deputatul UNPR Sergiu.

Sinteza zilei: Politicianul roman cu cea mai nesimtita avere. E angajat la stat, dar invarte zeci de milioane de euro

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, averile fabuloase ale parlamentarilor care si-au propus si si-au votat pensiile nesimtite. Unul dintre ei este Alexandru Kiss, UDMR-ist de vaza si.

VIDEO Vladimir Putin a trimis temutele forte speciale Spetnaz in Siria pentru a-l scapa pe Bashar Al-Assad de rebelii sirieni

Temuta unitate rusa Spetnaz a lui Vladimir Putin si un batalion paramiliar sub acoperire se pregatesc pentru un asalt impotriva rebelilor sirieni care lupta cu guvernul de la Damasc, printre ei aflandu-se si unitati militare moderate, cum este si Armata de Eliberare Siriana, sustinuta de Occident.

Vladimir Putin vrea sa trimita prizonierii ISIS in Siberia

Surse ale Hezbollah, o grupare siita apropiata Teheranului, afirma ca intre Vladimir Putin si Bashar Al-Assad ar exista o intelegere privitoare la prizonierii de razboi pe care Siria ii va captura de-acum inainte, cu precadere ISIS. Cei care nu sunt cetateni sirieni, ca si instructorii lor sauditi, qatarezi, kuwaitieni, turci si din Emiratele Arabe Unite, luati prizonieri de armata siriana, vor trebui predati rusilor, informeaza Russia Today.

Vladimir Putin, despre relatia cu Germania: Trebuie sa ne ferim de o instrainare reciproca

Germania si Rusia trebuie sa se asigure ca vor avea si pe viitor o relatie apropiata, in conditiile actualei situatii internationale complicate, a avertizat presedintele rus Vladimir Putin, intr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )