Libnet.ro
UNICEF

17:01

Sir Alex Ferguson, enervat de un reporter la conferinta de presa dinaintea partidei cu CFR Cluj (VIDEO)

B1 B1,
Sir Alex Ferguson, enervat de un reporter la conferinta de presa dinaintea partidei cu CFR Cluj (VIDEO)

Antrenorul Manchester United, Sir Alex Ferguson, s-a enervat la conferinta de presa organizata inaintea partidei cu CFR Cluj, din grupele Ligii Campionilor, din cauza unei intrebari. Un reporter de la Sky. continuă pe B1

Alex Ferguson: Voi folosi jucatorii experimentati cu CFR.

Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat ca va folosi jucatorii experimentati in meciul de marti cu CFR Cluj, din etapa a II-a a grupei H din Liga Campionilor, care va fi tratat foarte serios, deoarece este o deplasare dificila. Nici vorba sa jucam cu rezervele si tinerii la Cluj, voi folosi jucatorii experimentati. CFR Cluj a invins-o pe Basel in ambele meciuri din play-off si asta arata la ce nivel sunt. De asemenea, faptul ca au castigat la Braga spune ceva, a spus .

Alex Ferguson: Nici vorba sa jucam cu rezervele la Cluj, voi folosi jucatorii experimentati

Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat ca va folosi jucatorii experimentati in meciul de marti cu CFR Cluj, din etapa a II-a grupei H a Ligii Campionilor, care va fi tratat foarte serios,.

Sir Alex Ferguson lauda CFR Cluj: Echipa are tot respectul nostru. Au o aparare rapida si un contraatac puternic

Antrenorul celor de la Manchester United, Sir Alex Ferguson, a declarat in conferinta de presa dinaintea meciului de marti din Champions League, impotriva celor de la CFR Cluj, ca echipa merita tot restul lui dupa meciurile cu Sporting Braga si FC Basel. in plus, Ferguson a declarat ca cei de la CFR au o aparare rapida si un contraatac puternic.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )