Libnet.ro
UNICEF

23:00

Siria: Membrii Statului Islamic au inceput sa elibereze muncitorii rapiti dintr-o fabrica de ciment

B1 B1,
Siria: Membrii Statului Islamic au inceput sa elibereze muncitorii rapiti dintr-o fabrica de ciment

Membrii gruparii jihadiste Stat Islamic SI) au inceput sa elibereze o parte dintre cei 300 de muncitori rapiti dintr-o fabrica de ciment din nord-estul Damascului. Anuntul despre eliberarile respective a fo. continuă pe B1

Statul Islamic a inceput sa elibereze muncitorii rapiti de la o fabrica de ciment

Statul Islamic SI) a inceput sa elibereze vineri o parte din cei aproximativ 300 de muncitori ai unei fabrici de ciment pe care i-au rapit la nord-est de Damasc, in aceasta saptamana, a anuntat Observatorul sirian pentru Drepturile Omului OSDO). Aceasta actiune vine ca urmarea unui acord dintre autoritati si luptatorii jihadisti.

Jihadistii Statului Islamic au folosit gaz mustar impotriva fortelor lui Bashar al-Assad

Presa de stat de la Damasc i-a acuzat marti pe jihadistii Statului Islamic ca au folosit arme chimice cu iperita impotriva fortelor fidele presedintelui Bashar al-Assad, in luptele dintre taberele beligerante din nord-vestul teritoriului sirian, transmite BBC.

TVR va difuza o serie de reportaje din Palmyra, oras antic sirian recucerit din mainile Statului Islamic

In editia din aceasta seara a Telejurnalului TVR 1, de la ora 20. 00, telespectatorii vor putea viziona un reportaj in exclusivitate din Palmyra, oras antic sirian, ocupat pana de curand de Statul Islamic.

Jihadisti ai Statului Islamic ar fi ucis 175 de muncitori ai unei fabrici de ciment din apropiere de Damasc

Jihadisti ai retelei teroriste Statul Islamic SI) au macelarit vineri 175 de muncitori ai unei fabrici de ciment din apropiere de Damasc, capitala Siriei, dupa ce cu o zi in urma au rapit aproape 300 de angajati, insa o parte dintre ei au reusit sa scape inainte de a fi executati, transmite Reuters.

John Kerry efectueaza o vizita surpriza in Irak, in contextul unor provocari de securitate din cauza Statului Islamic

Secretarul american de Stat John Kerry a sosit vineri dimineata la Bagdad, intr-o vizita neanuntata, pentru a asigura Irakul de sustinerea SUA in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )