Libnet.ro
UNICEF

05:15

Jihadistii Statului Islamic au folosit gaz mustar impotriva fortelor lui Bashar al-Assad

Adevărul Adevărul,
Jihadistii Statului Islamic au folosit gaz mustar impotriva fortelor lui Bashar al-Assad

Presa de stat de la Damasc i-a acuzat marti pe jihadistii Statului Islamic ca au folosit arme chimice cu iperita impotriva fortelor fidele presedintelui Bashar al-Assad, in luptele dintre taberele beligerante din nord-vestul teritoriului sirian, transmite BBC. continuă pe Adevărul

Expert in rachete al Statului Islamic, ucis de o drona americana

Jasim Khadijah, un membru al Statului Islamic despre care se crede ca a fost responsabil pentru atacuri mortale desfasurate de militanti impotriva soldatilor americani din nordul Irakului a fost ucis de o lovitura efectuata de o drona, a declarat duminica in Baghdad un purtator de cuvant al coalitiei anti-SI, citat de Reuters.

David Cameron: Teroristii Statului Islamic vor sa foloseasca drone pentru a imprastia material nuclear peste mari orase

Teroristii Statului Islamic planuiesc sa foloseasca drone pentru a pulveriza material nuclear peste orase occidentale intr-un infiorator atac cu o bomba murdara, a avertizat premierul britanic David Cameron, potrivit The Telegraph.

Siria: O groapa comuna, cu 42 de cadavre ale unor persoane executate de membrii Statului Islamic, descoperita in orasul Palmyra

O groapa comuna a fost descoperita in orasul Palmyra, aflat de anul trecut sub controlul Statului Islamic si recucerit recent de armata siriana, informeaza Le Figaro. Armata siriana a descoperit o.

Franta, Germania si Marea Britanie, pepiniere pentru armata Statului Islamic: 17% din numarul europenilor plecati sa lupte pentru ISIS sunt femei (VIDEO)

Franta, Germania si Marea Britanie sunt statele ce trimit cel mai mare numar de luptatori catre organizatia terorista Statul Islamic. Potrivit unui studiu al unui centru din Olanda, ISIS a adunat din tarile.

Pentagonul continua vanatoarea liderilor Statului Islamic

Liderul gruparii jihadiste Stat Islamic SI), Abou Bakr al-Baghdadi, va plati pentru crimele sale, a dat asigurari Pentagonul, in timp ce armata americana continua sa-i caute pe responsabilii SI, informeaza sambata AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )