Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sistemul bolnav primeste lovitura de gratie. Ministrul Muncii: Am demarat un control la toate directiile din tara

Antena3 Antena3,
Sistemul bolnav primeste lovitura de gratie. Ministrul Muncii: Am demarat un control la toate directiile din tara

Sistemul bolnav, care pune pe drumuri in fiecare an oamenii cu handicap permanent, pentru a fi evualuati de Comisia de Asistenta Sociala din Prahova, ar trebui sa primeasca astazi lovitura de gratie. Ministrul. continuă pe Antena3

Sistemul bolnav primeste lovitura de gratie. Ministrul Muncii anunta rezultatele anchetei de la Directia de Asistenta Sociala Prahova

Sistemul bolnav, care pune pe drumuri in fiecare an oamenii cu handicap permanent, pentru a fi evualuati de Comisia de Asistenta Sociala din Prahova, ar trebui sa primeasca astazi lovitura de gratie. Ministrul.

Sistemul bolnav ar trebui sa primeasca astazi lovitura de gratie. Ministrul Muncii va anunta rezultatele anchetei de la Directia de Asistenta Sociala Prahova

Sistemul bolnav, care pune pe drumuri in fiecare an oamenii cu handicap permanent, pentru a fi evualuati de Comisia de Asistenta Sociala din Prahova, ar trebui sa primeasca astazi lovitura de gratie. Ministrul.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu: Persoanele cu handicap permanent nu vor mai fi chemate la Comisia de evaluare

Persoanele cu handicap permanent nu vor mai fi chemate la Comisia de evaluare, a anuntat vineri ministrul Muncii, Mariana Campeanu, in urma scandalului care a izbucnit la Prahova si care a tinut prima pagina a ziarelor in ultima perioada, dupa ce televiziunile au prezentat imagini cu o batrana care incerca sa urce scarile in patru labe iar o alta a lesinat si a fost luata de salvare.

Ministrul Muncii prezinta primele rezultate in cazul anchetei de la Ploiesti, privind persoanele cu handicap

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, prezinta intr-o conferinta de presa concluziile si masurile dispuse in urma controlului efectuat la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova.

Ministrul Muncii a aprobat majorarea valorii tichetelor de masa si de cresa. Vezi aici cat vei primi in plus

Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, a aprobat marti, prin Ordin, majorarea prin indexare a valorii nominale a tichetului de masa si a valorii sumei lunare care poate fi.

Ce explicatii are ministrul Muncii pentru situatiile umilitoare la care sunt supuse persoanele cu handicap

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a comentat, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, situatiile umilitoare la care au fost supuse persoanele cu handicap din Prahova. in toate exista si un dram de.

Ministrul Muncii a cerut controale la nivel national la centrele de reevaluare pentru persoanele cu dizabilitati

, Mariana Campeanu, a declarat, astazi, ca in urma anchetei care a avut loc la Prahova, la centrul de reevaluare a persoanelor cu handicap, a demarat un control la nivel national, pentru a monitoriza problemele din toate zonele Romaniei.

Ministrul Muncii a reactionat la umilinta bolnavilor. Vor fi facute controale la comisiile de evaluare

Ministerul Muncii a reactionat la umilinta bolnavilor si a anuntat ca va verifica modul in care sunt facute controalele la Directia de Asistenta Sociala Prahova. De doua zile, institutia este in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )