Libnet.ro
UNICEF

05:45

Situatia financiara din Grecia se imbunatateste.

România Liberă România Liberă,
Situatia financiara din Grecia se imbunatateste.

Grecia a incheiat anul trecut cu un excedent de 1,5 miliarde euro la bugetul de stat, excluzand serviciul datoriei de stat, aproape dublu fata de tinta convenita cu creditorii internationali, a declarat premierul Antonis Samaras, citat de ziarul To Vima, preluat de Mediafax. Grecia a convenit cu institutiile financiare internationale o tinta de 812 milioane euro pentru excedentul primar al bugetului pe 2013. Imbunatatirea situatiei finantelor publice din Grecia vine dupa ani de cresteri de . continuă pe România Liberă

Somajul din Grecia, la recordul de 28%

Rata somajului din Grecia a continuat sa creasca in noiembrie 2013, ajungand la nivelul record de 28%, de la 27,7% in luna precedenta, din cauza adancirii recesiunii generate de masurile de austeritate, anunta Biroul de Statistica din Grecia ELSTAT).

Grecia a incheiat 2013 cu un excedent de 1,5 mld. euro la buget

Grecia a incheiat anul trecut cu un excedent de 1,5 miliarde euro la bugetul de stat, excluzand serviciul datoriei de stat, aproape dublu fata de tinta convenita cu creditorii internationali, a declarat premierul Antonis Samaras, citat de ziarul To.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )