Libnet.ro
UNICEF

17:00

Situatia lui Gabriel Cotabita putea fi evitata. Vezi ce spun specialistii in problemele inimii

Antena3 Antena3,
Situatia lui Gabriel Cotabita putea fi evitata. Vezi ce spun specialistii in problemele inimii

Situatia lui Gabriel Cotabita putea fi evitata. O spun specialistii in problemele inimii, care atrag atentia ca o evaluare prealabila a starii sale de sanatate ar fi putut sa-l salveze. Cardiologii spun ca. continuă pe Antena3

Gabriel Cotabita a dat primele semne de activitate cerebrala la unul dintre controalele medicilor

Gabriel Cotabita a dat primele semne de activitate cerebrala. Potrivit Libertatea, solistul ar fi aratat la un control ca are inca reflexe, iar medicii spun ca sunt sperante ca acesta sa fie salvat. La o sapt.

Gabriel Cotabita, primele semne de revenire! Fetele sale au chemat preotul la spital!

Gabriel Cotabita a oferit primele reflexe, ce-i drept slabe si fara a se trezi din coma indusa, dar care ar putea reprezenta noi sanse de revenire. Fetele artistului au chemat preotul la spital pentru a citi din Biblie. Iata ce se intampla la Floreasca.

Cat de grava este starea in care se afla Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabita se afla in coma indusa de sase zile, iar surse din apropierea cadrelor medicale sustin ca prezinta leziuni cerebrale grave. In plus, creierul nu s-ar oxigena suficient si nu poate fi hranit cu glucoza, fapt ce duce la moartea celulelor nervoase. Iata cat de grav este acest lucru.

Dieta si pastilele care l-ar fi adus pe Gabriel Cotabita pe patul de spital

Gabriel Cotabita se afla inca in spital, tinut in viata de aparate si monitorizat de specialisti. In timp ce familia lui evita sa ofere declaratii despre starea in care se afla artisti, din ce in ce mai multe zvonuri au aparut referitoare inclusiv la posibilele cauze ale stopului cardiorespirator. Iata despre ce este vorba.

Ce declara prietenii lui Gabriel Cotabita despre starea artistului

In conditiile in care medicii sunt rezervati in declaratii privind starea in care se afla Gabriel Cotabita, prietenii artistului vorbesc despre ce au inteles ei ca se intampla din informatiile specialistilor si din ce afla de pe culoarele spitalului.

Caru' cu Vedete: Medicii i-au descoperit reflexe slabe! Gabriel Cotabita a dat, ieri, primele semne de activitate cerebrala, dupa sase zile de coma; 10 copii de celebritati fac cariera in modelling; Cum s-au imbracat vedetele la ceremonia de deschidere a

Vedete la o lansare exclusivista alaturi de cei dragi Pandora a lansat noile talismane si bratari PANDORA ESSENCE COLLECTION in cadrul unei cine exclusiviste. Adrian Minune, mesaj emotionant pentru Gabriel Cotabita. Te rog, Gabi. Ii doresc sa i se intample o minune. Una adevarata.

Slujbe de rugaciune pentru Gabriel Cotabita la capela Spitalului de Urgenta Floreasca

Preotul Spitalului de Urgenta Floreasca, Ciprian Hanganu, a tinut mai multe slujbe de rugaciune pentru Gabriel Cotabita, la capela unitatii, singur sau impreuna cu familia si prietenii artistului, informeaza.

Preotul Spitalului de Urgenta Floreasca tine slujbe la capela pentru sanatatea lui Gabriel Cotabita

Preotul Spitalului de Urgenta Floreasca, Ciprian Hanganu, a tinut mai multe slujbe de rugaciune pentru Gabriel Cotabita, la capela unitatii, singur sau impreuna cu familia si prietenii artistului,.

Gabriel Cotabita a dat primele semne de activitate cerebrala: Acest lucru confirma existenta impulsurilor electrice in creier

Gabriel Cotabita a dat primele semne de activitate cerebrala, iar medicii sustin ca artistul, in varsta de 59 de ani, are reflexe slabe, scrie Libertatea.

VESTI BUNE pentru fanii lui Gabriel Cotabita, dupa sase zile de coma

Cantaretul Gabriel Cotabita a dat primele semne de activitate cerebrala, dupa sase zile de coma. Medicii au spus ca artistul a demonstrat cateva reflexe slabe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )