Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala! Autoritatile, in alerta!

Antena3 Antena3,
Situatie fara precedent in spitalele din Capitala! Autoritatile, in alerta!

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala care ingrijesc pacienti cu noul Covid: locurile in ATI s-au epuizat. Autoritatile vor sa includa si alte spitale din Capitala pentru tratamentul pacientilor cu Covid 19. continuă pe Antena3

Situatie fara precedent la alegerile locale: cum a ajuns sa aiba 100% din voturile exprimate

Alegerile locale din Romania au inclus niste evenimente foarte ciudate, multe dintre ele fara precedent la nivel local sau global. Printre ele se numara si primarul ales cu 100% dintre.

Situatie ingrijoratoare in spitalele din Bucuresti. Cate locuri mai sunt disponibile pentru pacintii diagnosticati cu COVID-19

O situatie dificila a aparut in unitatile medicale, dedicate pacientilor infectati cu SARS-CoV-2. Locurile din Capitala sunt din ce in ce mai putine, iar sectiile ATI ar fi pline, dupa cum informeaza.

Ce a facut Dana Budeanu, duminica, in timp ce Gabriela Firea pierdea primaria Capitalei. Atacuri fara precedent

Am votat cu sete, sa scoatem caracatita din Primaria Capitalei, a spus Nicusor Dan imediat dupa ce a votat. Si asa a fost. Cea mai dura lupta purtata pentru Capitala a fost castigata de el, in detrimentul Gabrielei Firea. 47,2% 39 %, arata exit poll CURS-Avangarde. Dupa ce bucurestenii au virat la dreapta, au .

Germania a luat o decizie fara precedent la UE. Si Romania este in pericol in acest moment

Conform unui document consultat de Reuters, Germania, sefa consiliului Uniunii Europene, a propus introducerea unei scheme care conditioneaza accesarea de fonduri europene, inclusiv a banilor din fondul de revenire, in valoare de 750 miliarde de euro, de respectarea statului de drept. Germania a luat o decizie fara precedent la Uniunea Europeana Propunerea Germaniei constituie o .

Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania. Acum este clar, anuntul oficial

De mai bine de 20 de ani, Gigi Becali a fost in permanenta in atentia opiniei publice. Fie prin prisma clubului pe care-l conduce, fie prin declaratiile sale, Becali a fost acolo. Se pare ca lucrurile se vor schimba, dramatic. Gigi Becali, decizie fara precedent in Romania Nu se stiu clar motivele pentru care omul .

Vladimir Putin a denuntat marti presiuni externe fara precedent asupra Republicii Belarus

Presedintele rus Vladimir Putin a denuntat marti presiuni externe fara precedent asupra Republicii Belarus, zguduita de o miscare de protest inedita impotriva presedintelui Aleksandr Lukasenko, dupa realegerea lui controversata pe 9 august, informeaza AFP.

De ce a castigat Piedone la Sectorul 5. Ce s-a intamplat la sectii este fara precedent

Dupa alegerile de duminica, Cristian Popescu Piedone este noul primar al Sectorului 5. Desi Piedone si Vanghelie au pierdut in centru, Cotroceni, Panduri sau Uranus, au luat destule voturi si de acolo pentru ca sa invinga liberalii. Cum a castigat Piedone la Sectorul 5 O harta cu votul din Sectorul 5 al Capitalei, extrasa din .

Nicusor Dan anunta cum va reduce traficul din Capitala: Le mai dam o luna de acomodare soferilor

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a explicat care este planul de viitor pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme din Capitala si anume traficul.

Fostul director al Spitalului Malaxa din Capitala, trimis in judecata pentru coruptie

Fostul director al Spitalului Nicolae Malaxa din Capitala, Florin Adrian Secureanu, acuzat de fapte de coruptie, a fost trimis in judecata de DNA.

Macron s-a intalnit cu opozanta belarusa Tihanovskaia, care se afla in exil in Lituania. in aceeasi zi, Putin a denuntat o presiune externa fara precedent asupra Belarusului

Presedintele francez Emmanuel Macron a pledat pentru o mediere europeana in criza politica din Belarus, dupa intalnirea pe care a avut-o marti cu liderul opozitiei belaruse, Svetlana Tihanovskaia, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )