Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie ingrijoratoare la Spitalul Judetean Craiova: 80 de cadre medicale au depus cereri de concediu de odihna

B1 B1,
Situatie ingrijoratoare la Spitalul Judetean Craiova: 80 de cadre medicale au depus cereri de concediu de odihna

Situatie ingrijoratoarela Spitalul Judetean din Craiova, unde 80 de cadre medicale si-au depus cereri de concediu de odihna. in acelasi spital, au fost infectati 30 de angajati cu Covid-19. in. continuă pe B1

Greva mascata la UPU Craiova: 80 de cadre medicale cer concedii de odihna. Suntem disperati!

Toate cererile au fost semnate deja de sefa UPU, dar managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Craiova spune ca nu poate aproba plecarea unui numar atat de mare de cadre medicale.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Brasov. 21 de cadre medicale sunt infectate

Situatie critica laSpitalul Judetean Brasov, unde 21 de cadre medicale de pe sectia ATIs-au infectat cu noul coronavirus. Din primele concluzii ale anchetei epidemiologice reiese ca focarul s-a.

Situatie critica intr-un mare spital din Romania. 30 medici ATI infectati, nu exista personal pentru garzi si 80 cadre medicale, in concediu!

Situatie critica la Spitalul Clinic Judetean Craiova. 80 de cadre medicale de la Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului Clinic Judetean Craiova si-au depus cereri de concediu de odihna. Mai mult de jumatate sunt asistente medicale, restul sunt brancardieri si infiermieri.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi: Alte 19 cadre medicale au fost infectate

La Spitalul Judetean de Urgenta este focar de COVID-19, dupa ce alte 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, potrivit adevarul. ro. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere.

inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din Baragan

Inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din BaraganFocar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere si un medic.

Situatie ingrijoratoare la un spital care trateaza pacienti cu Covid-19. Aparatele de oxigen sunt o necesitate urgenta. Doi din trei pacienti nu pot beneficia de oxigen

In Botosani, situatia locurilor din spitale pentru pacientii cu Covid-19este una ingrijoratoare. Spitalul de Boli Infectioase nu are suficiente aparate de oxigen pentru toti pacientii. Se pare.

Un barbat a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Deva, dupa ce a fost atacat de un urs

Un barbat in varsta de 62 de ani a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, in cursul zilei de joi, dupa ce a fost atacat de un urs. Acesta era ajutor de cioban si se afla la o stana din.

Doua focare de COVID-19 confirmate in Maramures. Noi cazuri la Spitalul Judetean si la Clubul Sportiv Scolar

Numarul cazurilor de COVID-19 a explodat in Maramures. in ultimele 24 de ore au fost confirmate 128 de noi cazuri si doua focare: unul la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris si al doilea la Clubul Sportiv Scolar nr. 2 Baia Mare.

Spitalul Judetean Ploiesti, depasit de numarul mare de bolnavi COVID. Medicii, nevoiti sa aleaga pe cine salveaza, in plina pandemie

Medicii de la Spitalul Judetean Ploiesti suntfost nevoiti sa aleaga pacientii pe care ii interneazape sectia deTerapie Intensiva, in plina pandemie de Covid-19. Acest lucru se intampla di.

Un nou focar de coronavirus in Romania: Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judetean Sibiu au fost testate pozitiv

Directia de Sanatate Publica DSP)Sibiu a declarat in cursul zilei de martu un nou focar de coronavirus la Sectia de Hematologie a Spitalului Judetean Sibiu, unde au fost confirnare deja 14 cazuri, 10 la pa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )