Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie neobisnuita intr-o scoala din Arad! Un tanar si-a amenintat iubita cu un cutit. Politistii au intervenit de urgenta

Antena3 Antena3,
Situatie neobisnuita intr-o scoala din Arad! Un tanar si-a amenintat iubita cu un cutit. Politistii au intervenit de urgenta

Un tanar a amenintat-o pe iubita lui cu un cutit intr-o scoala din Arad. Politia a ajuns imediat la fata locului, iar individul nu mai are voie sa se apropie de tanara timp de cinci zile. De asemenea, pe. continuă pe Antena3

Atac intr-o scoala din Norvegia. Mai multe persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite intr-o scoala din Oslo, in urma unui atac cu o arma alba. Atacatorul a fost prins de politie, motivele atacului fiind deocamdata neclare. Toate cele patru victime, angajati.

Un elev a atacat cu un cutit mai multe persoane la o scoala din Oslo

Un tanar inarmat cu un cutit a ranit un profesor si alti trei membri ai personalului de la o scoala din Oslo, a transmis politia norvegiana, marti, potrivit Reuters.

Un barbat din Arad a pus mana pe cutit si l-a omorat pe fratele lui geaman. Totul din cauza mostenirii

Un barbat din orasul aradean Lipova a fost retinut de politisti dupa ce si-ar fi injunghiat mortal fratele geaman, marti dupa-amiaza, in urma unui conflict pornit de la mostenirea casei.

Caz revoltator intr-o scoala din Bucuresti! O invatatoare urla la elevii sai, in timp ce ii filmeaza. Ce faci, ma, te relaxezi? Ce faci David, te relaxezi?(VIDEO)

O invatatoare din Bucuresti a filmat o scena teribilila, in care tipa la elevii sai. Totul a pornit in momentul in care micutii desenau, iar femeia a inceput sa cante. Cand a vazut ca micutii s-au.

UPDATE Atac la o scoala din Oslo: Un profesor si alti trei angajati au fost raniti usor de un elev, inarmat cu un cutit si o furculita

Un elev a ranit un profesor si alti trei angajati cu un cutit si o furculita pe care le-a luat de la cantina scolii, potrivit The Independent, care citeaza politia din capitala Norvegiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )