Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIVECO, in topul celor mai performante zece companii europene

B1 B1,
SIVECO, in topul celor mai performante zece companii europene

In cadrul festivitatii organizate recent de European Business Awards la Istanbul, SIVECO Romania a fost premiata pentru excelenta in exportul de produse si servicii software. Ceremonia de gala a. continuă pe B1

Topul celor mai scumpe orase din lume. Unde se claseaza Bucurestiul

ECA Internationa l, companie de resurse umane specializata pe solutii pentru expati, a publicat rezultatele celui mai recent studiu privind costul vietii la nivel global. Studiul a comparat nivelul preturilor din peste 400 de orase din intreaga lume.

Peste zece companii straine sunt interesate sa cumpere combinatul chimic Oltchim

Peste zece companii staine si-au aratat interesul pentru combinatul chimic Oltchim. Compania a fost din nou scoasa din nou la vanzare, dupa ce oferta de privatizare a fost publicata pe site-ul ministerului.

In maratonul celor mai bune firme europene a fost premiata o companie romaneasca

Europa saluta performanta! In fiecare an, juriul competitiei European Business Awards recunoaste excelenta, inovatia si etica in comunitatea de afaceri europeana. La Istanbul a avut loc recent Gala de premiere a firmelor europene care au realizat proiecte ce pot deveni exemple de best practices in toata lumea, nu doar in Europa. Din Romania, o singura companie a fost nominalizata pentru proiectele informatizare pe care le realizeaza in 26 de tari: SIVECO.

Ion Sandu, director ANM: Ploile vor mai dura zece zile, iar la inceputul saptamanii viitoare s-ar putea emite o noua atentionare meteo

Directorul ANM, IonSandu, a explicat, vineri, in cadrul Comandamentului organizat la Guvern, ca ploile instabile vor mai dura inca zece zile, perioada in care inundatiile locale sunt o probabilitate.

5 obiceiuri ale celor mai optimisti oameni

Optimistii sunt mai sanatosi, mai putin stresati si au un risc mult mai mic de a face atac cerebral decat cei care vad tot timpul jumatatea goala a paharului. Iata 5 obiceiuri ale oamenilor optimisti pe care.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )