Libnet.ro
UNICEF

01:05

Skoda Yeti a primit un facelift consistent pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Adevărul Adevărul,
Skoda Yeti a primit un facelift consistent pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Singurul SUV din gama constructorului ceh, modelul Yeti, a primit cu ocazia Salonului desfasurat pe taram german un facelift consistent, menit sa pastreze interesul pietei pentru SUV-ul compact din Mlada Boleslav. continuă pe Adevărul

Dacia prezinta noul Duster facelift

Noua Dacia Duster facelift se pregateste de debutul programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt. SUV-ul beneficiaza de un exterior restilizat, un habitaclu cu tapiterii noi si un motor nou pe benzina, de 125 CP. In plus, modelul aduce mai multe echipamente: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele si altele.

ZECE concepte noi de masini la Salonul Auto de la Frankfurt

Marcile auto vor prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt 12-22 septembrie 2013), organizat o data la doi ani, aproape 70 de modele noi in premiera, din care 20 sunt concepte. Gasiti mai jos cele mai interesante zece concepte.

Cele mai asteptate 10 modele noi la Salonul Auto de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt 12-22 septembrie) are loc la doi ani si este cea mai mare expozitie de masini din Europa. Anul acesta, marcile auto care au inchiriat cele mai mari spatii sunt Opel, Volkswagen, BMW si Mercedes-Benz. Din cele aproape 70.

EXCLUSIV FOTOGALERIE Cum arata standul Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia prezinta versiunea restilizata a SUV-ului Duster la salonul auto de la Frankfurt care incepe marti, iar HotNews si 0-100. ro va prezinta o serie de poze in premiera de la standul marcii romanesti. Noul Duster este doar o evolutie, ci nu o revolutie fata de varianta din prezent, iar deosebirile se vad in partea frontala, in interior si la motorizari, fiindca Duster va dispune de motorul de 1,2 litri, 125 CP.

Masini electrice, hibride si tehnologii noi, la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Salonul Auto de la Frankfurt va reuni cele mai importante nume din industria auto mondiala, cu 70 de modele si concepte prezentate in premiera, iesind in evidenta vehicule electrice, automobile cu propulsie hibrida si prototipuri menite sa demonstreze.

Dacia lanseaza marti noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

Constructorul auto Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, cu un exterior mai modern si un interior schimbat, a anuntat compania detinuta de grupul francez Renault. Noua Dacia Duster.

Dacia va lansa marti noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

Constructorul auto Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, a anuntat compania detinuta de grupul francez Renault. Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelasi pret:.

Noua Dacia Duster la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Noua Dacia Duster se lanseaza maine, la Salonul Auto de la Frankfurt, anunta compania printr-un comunicat de presa.

Prima fotografie cu interiorul lui Dacia Duster facelift. Comenzile pentru geamuri au fost mutate

Prima fotografie cu interiorul versiunii restilizate a SUV-ului Dacia Duster a inceput sa circule pe internet, iar din imagine se poate observa cu usurinta ca au fost mutate comenzile pentru geamuri pe portiera soferului, instrumentele de bord sunt noi, preluate de la noile Logan si Sandero, este disponibil sistemul multimedia Media Nav, precum si senzori de parcare, limitator de viteza si tempomat cruise control).

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )