Libnet.ro
UNICEF

18:00

Slujba de pomenire la clubul Colectiv, la 40 de zile de la tragedie

România Liberă România Liberă,
Slujba de pomenire la clubul Colectiv, la 40 de zile de la tragedie

La 40 de zile de la tragedia din Clubul Colectiv, pe strada Tabacarilor nr. 7 va fi oficiata, miercuri, de la ora 12. 00, slujba de pomenire a celor care si-au pierdut viata. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a mers la clubul Colectiv pentru a aprinde o lumanare in memoria victimelor, la 40 de zile de la tragedie

Presedintele Klaus Iohannis a mers, miercuri dimineata, la clubul Colectiv din Bucuresti, unde a aprins o lumanare in memoria victimelor tragediei din 30 octombrie, la 40 de zile de la incendiul care a provocat moartea a 60 de oameni, anunta Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a mers la Colectiv pentru a aprinde o lumanare, la 40 de zile de la tragedie

Presedintele Klaus Iohannis a mers, miercuri dimineata, la clubul Colectiv, unde a aprins o lumanare in memoria victimelor tragediei din 30 octombrie, la 40 de zile de la incendiul in urma caruia au murit 60 de persoane.

FOTO. Iohannis, la clubul Colectiv, dupa 40 de zile de la tragedie

Presedintele Klaus Iohannis a aprins o lumanare si a pastrat un moment de reculegere la clubul Colectiv, miercuri dimineata, in memoria victimelor tragediei din 30 octombrie, la 40 de zile de la incendiul in urma caruia au murit 60 de persoane.

40 de zile de la tragedia din clubul Colectiv. Rudele unor victime vor sa dea statul in judecata

Miercuri, se implinesc 40 de zile de la tragicul incendiu din clubul Colectiv in urma caruia 60 de tineri au murit. La ora 12. 00, in fata clubului din Bucuresti, mai muti preoti vor oficia o slujba de pomenire in memoria celor ucisi de flacari. Intre timp, rudele mai multor tineri care au scapat cu viata in noaptea de 30 octombrie, dar au murit apoi in spital dupa incendiu vor sa dea statul in judecata.

Premierul britanic, moment de reculegere la clubul Colectiv

Premierul Marii Britanii, David Cameron, care se afla in prima vizita in Romania, a mers, miercuri, la clubul Colectiv, unde a depus o coroana de flori si a aprins o lumanare, pentru victimele incendiului din clubul bucurestean.

EXCLUSIV Cati bani au primit familiile victimelor din clubul Colectiv sub forma de ajutoare de urgenta de la stat

Familiile victimelor din clubul Colectiv primesc ajutoarele de urgenta promise de stat, daca fac solicitari scrise in acest sens. Pana in prezent, au fost acordate ajutoare in valoare de 1. 657 de lei, arata Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), intr-un raspuns oficial pentru ziarul Adevarul.

Cati bani au primit familiile victimelor din clubul Colectiv sub forma de ajutoare de urgenta de la stat

Familiile victimelor din clubul Colectiv primesc ajutoarele de urgenta promise de stat, daca fac solicitari scrise in acest sens. Pana in prezent, au fost acordate ajutoare in valoare de 1. 657 de lei, arata Agentia Nationala pentru Plati si.

Starea ranitilor din clubul Colectiv: 24 de pacienti internati in spitale din Bucuresti, 3 dintre ei in stare critica

24 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv sunt internate in continuare in spitale din Bucuresti, 3 dintre acestea fiind in stare critica, a anuntat Ministerul Sanatatii. Alti 29 de raniti sunt internati in spitale sau clinici din strainatate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )