Libnet.ro
UNICEF

21:45

SOC IN LUMEA MODEI! Designerii DolceGabbana au fost condamnati la inchisoare pentru evaziune fiscala!

ADPM ADPM,
SOC IN LUMEA MODEI! Designerii DolceGabbana au fost condamnati la inchisoare pentru evaziune fiscala!

Au fost acuzati ca au inselat statul italian cu o suma uriasa de bani, iar acum designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana au fost condamnati sa ispaseasca o pedeapsa de 1 ani si opt luni de inchisoare. Acesta este unul dintre cele mai importante cazuri de evaziune fiscala din Italia din ultimii ani. Continue reading . continuă pe ADPM

DolceGabbana, la inchisoare. Domenico Dolce si Stefano Gabbana au fost condamnati pentru evaziune fiscala

Designerii casei de moda DolceGabbana, Domenico Dolce si Stefano Gabbana, au fost condamnati la 1 an si 8 luni de inchisoare cu executare. Cei doi stilisti au fost acuzati de evaziune fiscala. Primele.

Domenico Dolce si Stefano Gabbana, condamnati la inchisoare

Designerii casei de moda DolceGabban au fost condamnati, astazi, la inchisoare pentru un an si opt luni de catre un tribunal din Milano, pentru evaziune fiscala.

Cei doi tineri care aduceau cannabis din Spania si il vindeau in Tulcea au fost condamnati la cate trei ani de inchisoare

Au fost prinsi la finalul lunii martie 2013, in autogara din municipiul Tulcea. Haralambi Georgian 19 ani) si inca un tanar de 18 ani, ambii din municipiul Tulcea incercau sa vanda cantitatea de 30 de grame de cannabis vegetal, contra sumei de 1. 200 de lei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )