Libnet.ro
UNICEF

19:45

SOC! Miley Cyrus oripileaza parintii cu show-ul sau educational! Vezi aici fotografii de la primul concert sustinut de artista in cadrul Bangerz Tour!

Devorator Monden Devorator Monden,
SOC! Miley Cyrus oripileaza parintii cu show-ul sau educational! Vezi aici fotografii de la primul concert sustinut de artista in cadrul Bangerz Tour!

Christina Aguilera, Madonna, Lady Gaga si Britney Spears ii sunt surse de inspiratie atat in ceea ce priveste vestimentatia sexy,. continuă pe Devorator Monden

Miley Cyrus s-a transformat in Monica Lewinsky! I-a facut sex oral lui Bill Clinton!

Miley Cyrus a inceput turneul mondial de promovare al albumului Bangerz cu un show cat se poate de obraznic si de provocator. Primul ei concert a avut loc la Vancouver, in Canada, iar in timpul piesei Party in the USA, Miley s-a transformat in Monica Lewinsky si a simulat sexul oral pe scena, in fata unui dansator ce purta o masca cu figura lui Bill Clinton.

Miley Cyrus, in tinute sumare si pozitii erotice intr-un concert din Vancouver (VIDEO)

Miley Cyrus a oferit un nou spectacol extravagant, apeland din nou la tinute extrem de sexy. Cantareata de 21 de ani a sustinut un concert in Vancouver, Canada, unde a purtat un body imprimat cu frunze de.

FOTO Miley Cyrus a dansat lasciv pentru copia lui Bill Clinton si a calarit un hot dog suspendat

Cantareata continua seria controverselor si in turneul Bangerz, inca de la primul show, sustinut in Vancouver. Cu tinute sumare, limba scoasa la public si o proteza cu dinti strambi, fosta Hannah Montana a flirtat cu ursii personificati si cu un barbat ce a purtat masca fostului presedinte american Bill Clinton.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )