Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC! Wentworth Miller a declarat ca este homosexual!

Devorator Monden Devorator Monden,
SOC! Wentworth Miller a declarat ca este homosexual!

Actorul, celebru pentru rolul sau din serialul Prison Break, a facut dezvaluirea intr-o scrisoare in cadrul careia a refuzat participarea la un festival de film din Rusia. Va multumesc pentru invitatie. In calitatea unei persoane care a vizitat in trecut Rusia si care poate totodata sa afirme ca are intr-un anumit grad o origine rusa, . continuă pe Devorator Monden

Wentworth Miller are un iubit de mai bine de sase ani! Iata relatia pe care a incercat s-o tina ascunsa atata timp!

Actorul din Prison Break a recunoscut faptul ca este gay printr-o scrisoare deschisa, iar amanunte cu privire la viata lui privata incep sa iasa la iveala. Se pare ca Wentworth Miller are o relatie de mai bine de sase ani cu actorul Luke MacFarlane, cunoscut pentru rolul lui Scott din serialul Brothers and Sisters. Continue reading .

Rumoare la Hollywood! Wentworth Miller, starul din Prison Break, a recunoscut ca este gay!

Actorul care l-a jucat pe Michael Scofield in celebrul serial Prison Break a recunoscut printr-o scrisoare ca este gay. Wentworth Miller, considerat in urma cu cinci ani unul dintre cei mai sexy barbati din lume, a avut curajul de a-si recunoaste public orientarea sexuala dupa ce a fost invitat sa participe la un Festival de Film de la Sankt Petersburg. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )