Libnet.ro
UNICEF

22:30

Wentworth Miller are un iubit de mai bine de sase ani! Iata relatia pe care a incercat s-o tina ascunsa atata timp!

ADPM ADPM,
Wentworth Miller are un iubit de mai bine de sase ani! Iata relatia pe care a incercat s-o tina ascunsa atata timp!

Actorul din Prison Break a recunoscut faptul ca este gay printr-o scrisoare deschisa, iar amanunte cu privire la viata lui privata incep sa iasa la iveala. Se pare ca Wentworth Miller are o relatie de mai bine de sase ani cu actorul Luke MacFarlane, cunoscut pentru rolul lui Scott din serialul Brothers and Sisters. Continue reading . continuă pe ADPM

Rumoare la Hollywood! Wentworth Miller, starul din Prison Break, a recunoscut ca este gay!

Actorul care l-a jucat pe Michael Scofield in celebrul serial Prison Break a recunoscut printr-o scrisoare ca este gay. Wentworth Miller, considerat in urma cu cinci ani unul dintre cei mai sexy barbati din lume, a avut curajul de a-si recunoaste public orientarea sexuala dupa ce a fost invitat sa participe la un Festival de Film de la Sankt Petersburg. Continue reading .

SOC! Wentworth Miller a declarat ca este homosexual!

Actorul, celebru pentru rolul sau din serialul Prison Break, a facut dezvaluirea intr-o scrisoare in cadrul careia a refuzat participarea la un festival de film din Rusia. Va multumesc pentru invitatie. In calitatea unei persoane care a vizitat in trecut Rusia si care poate totodata sa afirme ca are intr-un anumit grad o origine rusa, .

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Cei mai bine platite staruri de televiziune! Afla cat castiga Ashton Kutcher pe un episod din Two and a Half Men

Unele staruri de televiziune castiga pentru doar un singur episod mai mult decat unii oameni reusesc sa castige in toata viata lor. Ashton Kutcher conduce in topul celor mai bine platiti actori dintr-un show de televiziune, acesta incasand o suma uriasa de bani pentru fiecare episod din Two and a Half Men. Continue reading .

Ashton Kutcher, pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de televiziune

Revista TV Guide a publicat un top al celor mai bine platiti actori de televiziune, pe primul loc situandu-se Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate/ Two and.

Ashton Kutcher, cel mai bine platit actor de televiziune

Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate, este cel mai bine platit actor de televiziune, potrivit revistei TV Guide, citata de Mediafax. Kutcher, care isi.

BCR are cei mai multi bani pentru Prima Casa in lei

Banca Comerciala Romana BCR) a primit cel mai mare plafon pentru creditele Prima Casa din noua etapa a programului guvernamental, de 220 milioane lei, din care 70 milioane lei sunt pentru achizitia de locuinte construite de ANL, finantarile fiind.

Romania are cel mai mic buget pentru sanatate din Europa.

Doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare cetatean, investeste guvernul in sistemul sanitar. Franta aloca de 10 ori mai mult Bani putini. Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste sumele investite de stat in sistemul sanitar, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Tara noastra aloca doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare locuitori, in timp ce Bulgaria, de exemplu, investeste in sanatate 521 de dolari. Diferente sunt si mai mari cand vine vorba de .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )