Libnet.ro
UNICEF

15:01

Socam din nou: turisti straini pe biciclete, atacati cu pietre in Salaj

Adevărul Adevărul,
Socam din nou: turisti straini pe biciclete, atacati cu pietre in Salaj

Un nou incident, desi nici pe departe la fel de grav ca si cel al japonezei ucise in urma cu cateva saptamani, contureaza imaginea unei Romanii nesigure pentru straini. continuă pe Adevărul

Salaj: Turisti straini care fac turul Europei pe biciclete, atacati cu pietre de romi.

Mai multi turisti straini care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati cu pietre de mai multi romi, majoritatea copii, in localitatea salajeana Surduc, iar in urma incidentului unul dintre straini - cetatean canadian - a suferit o fractura la mana, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat, sambata, ca Politia a inceput o ancheta in cazul unui grup de turisti care fac turul Europei pe biciclete si care au .

Helmuth Duckadam ar putea fi OPERAT din nou.

Fostul portar Helmuth Duckadam ar putea fi operat din nou, pentru a patra oara, la bratul drept, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, Gabriel Cristian, seful Centrului de Urgenta de boli cardiovasculare al Armatei, citat de Agerpres. Citeste si: DUCKADAM, INTERNAT din nou DUCKADAM, INTERNAT de URGENTA la SPITAL Potrivit medicului, sansele efectuarii unei noi interventii sunt de 90%, specialistii romani solicitand puncte de vedere ale specialistilor din patru mari centre .

Cei doi mari actionari ai Amonil, din nou amendati de CNVM

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM) i-a sanctionat, din nou, pe cei doi actionari ai combinatului Amonil Slobozia simbol AMO), Jovline LTD Belize si Zalois LTD Belize, cu amenzi de cate 100. 000 lei, pentru ca nu au lansat oferta de preluare a combinatului chimic, desi erau obligati la acest lucru, potrivit ultimului Buletin CNVM.

Euro a depasit din nou 4,5 lei. Vezi cursul BNR

Euro a depasit din nou 4,5 lei. BNR a cotat moneda europeana la 4,5073. Aceasta este cea mai mare valoare a euro din ultima luna. Stire in curs de actualizare.

DUCKADAM, INTERNAT din nou.

Helmuth Duckadam a fost internat din nou la spital, transmite Realitatea TV. Citeste si: DUCKADAM, INTERNAT de URGENTA la SPITAL Potrivit primelor informatii, Duckadam a fost internat de urgenta, joi dupa-amiaza, la Spitalul Militar. Fostul portar ar fi acuzat dureri in zona inimii. Helmuth Duckadam a ajuns din nou la spital la doar sase zile dupa ce, vinerea trecuta, a fost internat de urgenta si a fost supus unei interventii minore. Helmuth Duckadam este presedintele de imagine al .

Somesul navigabil, din nou in atentia Clujului.

Orasul Cluj-Napoca vrea sa fie capitala culturala europeana peste opt ani, iar autoritatile locale vor sa faca totul pentru indeplinirea acestui vis. Unul dintre marile avantaje pe care le-ar avea capitala Transilvaniei in lupta cu celelalte orase din Romania ar fi posibilitatea navigarii pe raul Somes, capitol care a intrat din nou in atentia municipalitatii clujene. Primarul Emil Boc a discutat mai bine de o ora cu ambasadorul Olandei la Bucuresti, Johannes Hendrik Mattheus van Bonzel, in .

Interiorul Statuii Libertatii se deschide din nou vizitatorilor

Incepand de luna viitoare, vizitatorii Statuii Libertatii din New York, vor putea din nou sa intre in incinta monumentului, simbol al Statelor Unite ale Americii. David Luchsinger, administratorul insulei Ellis,.

Protest la Oltchim Ramnicu Valcea, angajatii cer din nou demisia liderului sindical.

Peste 300 de salariati ai Oltchim Ramnicu Valcea protesteaza, miercuri, din nou, in fata pavilionului administrativ al combinatului, cerand demisia liderului sindical Mihai Diculoiu, intrucat acesta nu le mai reprezinta interesele, transmite Mediafax. Oamenii scandeaza Jos Diculoiu, Demisia, Vrem sa muncim, Unitate si cer ca liderul sindicatului Oltchim, Mihai Diculoiu, sa vina in mijlocul lor. Totodata, protestatarii cer Guvernului sa asigure o privatizare transparenta, iar ei sa isi .

Ursul care a omorat de dimineata un barbat in Dambovita, ataca din nou: O femeie a fost muscata

O femeie a fost atacata de un urs, fiind ranita. Incidentul s-a petrecut in comuna Buciumeni, satul Dealu Mare, din judetul Dambovita, aflata in vecinatatea localitatii Pietrosita, unde un localnic a.

Momente dificile pentru Duckadam: Fostul mare portar va fi operat din nou

Fostul portar Helmuth Duckadam va fi operat din nou, pentru a patra oara, la bratul drept, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, colonel doctor Gabriel Cristian, seful Centrului de Urgenta de boli.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )