Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sofer de 19 ani, prins de Politie circuland cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania

B1 B1,
Sofer de 19 ani, prins de Politie circuland cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania

Un tanar in varsta de 19 de ani din Cluj-Napoca a fost prins de politistii rutieri circuland cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania, vineri dupa-amiaza, informeaza Politia Romana. Soferul a fost. continuă pe B1

203 km/h pe Autostrada Transilvania. Tanarul avea permis de conducere din luna iunie

Politistii au prins un tanar de 19 ani din Cluj-Napoca circuland cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania. Potrivit Politiei Romane, soferul a fost depistat, in jurul orei 16. 20, cu ajutorul aparatului.

Pilot de doar 19 ani pentru Scuderia Toro Rosso

Daniil Kvyat va fi al doilea pilot pentru Scuderia Toro Rosso, in noul sezon de Formula 1, in locul lui Daniel Ricciardo, care va pilota pentru Infiniti Red Bull Racing. Pilotul rus, de doar 19 ani, va face.

Formula 1: Un pusti de 19 ani va deveni pilot al echipei Torro Rosso, din 2014.

Echipa de Formula 1, Torro Rosso, va avea un nou pilot, incepand din sezonul viitor. Rusul Daniil Kviat, in varsta de 19 ani, va pilota unul dintre monoposturile Toro Rosso, in locul australianului Daniel Ricciardo, care va trece la sora mai mare, Red Bull Racing, conform Mediafax. Kviat face parte din centrul Red Bull de dezvoltare a carierei tinerilor piloti. El a mai concurat in GP3, serie in care l-a avut ca adversar si pe Robert Visoiu, precum si in Formula 3. Rusul va fi coechipier la .

Un adolescent de 19 ani se pregateste sa ia startul la un monopost de Formula 1

Are doar 19 ani si a devenit deja pilot de Formula 1. Daniil Kvyat, de origine rusa, este pe cale sa paseasca in lumea stralucitoare, dar si extrem de periculoasa a competitiei Formula 1, pentru echipa italiana Toro Rosso, anunta CNN.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )