Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sofer din Alba, transportat la spital dupa ce a fost prins intre doua autobuze

Antena3 Antena3,
Sofer din Alba, transportat la spital dupa ce a fost prins intre doua autobuze

Barbatul in varsta de 33 de ani, angajat al societatii de transport public, efectua lucrari de intretinere in partea din spate a unui autobuz parcat regulamentar. La un moment dat, un al doilea mijloc de transport in comun, aflat in spatele soferului, s-a pus brusc in miscare si l-a prins pe barbat intre cele doua vehicule. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii ii cere scuze public unei batrane din Alba, care timp de 16 ani a primit o pensie calculata gresit

O batrana din Alba a incasat timp de 16 ani o pensie mai mica decat ii se cuvenea. Un functionar de la Casa de Pensii a trecut in sistem un cod gresit. Greseala a fost descoperita acum cateva luni, dar functionarul care s-a ocupat de dosarul batranei nu mai poate fi tras la raspundere pentru ca a murit.

Un sofer a fost prins circuland cu 150 kmora in timp ce dormea, cu masina pe modul autopilot. Ce sanctiune a primit

Un barbat din Canara a fost pus sub acuzare pentru ca dormea in timp ce masina la volanul carie se afla mergea cu 150 kmora si ignora semnalele luminoase ale politiei, potrivit BBC.

Un barbat de 30 de ani, urmarit international pentru trafic de droguri, a fost prins in Hateg

Barbatul cautat de autoritatile din Germania pentru trafic de droguri a fost retinut de politisti in Hateg, judetul Hunedoara. Acesta era urmarit, la nivel international si avea pe numele lui un mandat european de arestare, pentru trafic de droguri.

Bill Murray implineste 70 de ani. Cum a fost prins actorul cu 5 kilograme de marijuana in avion. El a fost acuzat si de dependenta de alcool si sex

Celebrul sarbatorit al zilei de azi a trait episoade cel putin la fel de interesante ori amuzante precum cele din filmele lui.

Opere ale lui Galileo, Isaac Newton si Goya, furate din Londra, descoperite in Neamt dupa doi ani de anchete Valoarea operelor, estimata la peste 2,5 milioane de lire sterline

Opere din secolul al XVII-lea ale lui Galileo si ale lui Isaac Newton, precum si ale pictorului spaniol din secolul al XVIII-lea Francisco Goya, cu o valoare totala de peste 2,5 milioane de lire sterline, furate din Londra in 2017, au fost descoperite de politisti in judetul Neamt, dupa doi ani de anchete, anunta Politia Romana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )