Libnet.ro
UNICEF

23:00

Soferul care a accidentat mortal cinci persoane in statia de autobuz, retinut

Antena3 Antena3,
Soferul care a accidentat mortal cinci persoane in statia de autobuz, retinut

Soferul care pe 4 aprilie a accidentat mortal cu masina cinci persoane aflate intr-o statie de autobuz din Braila a fost pus joi oficial sub acuzatie si retinut 24 de ore, pentru ucidere din culpa,. continuă pe Antena3

Soferul brailean care a ucis cinci oameni in statia de autobuz a fost pus oficial sub acuzare si retinut pe baza de ordonanta

Braileanul Marius Negoita, soferul in varsta de 27 de ani care a provocat carnagiul din statia de autobuz, luni, 4 aprilie, in urma caruia si-au pierdut viata cinci oameni, a fost pus oficial sub acuzatie, astazi, fiind retinut 24 de ore pe ordonanta. Acesta este acuzat de ucidere din culpa.

Rasturnare de situatie in cazul soferului care a ucis cinci persoane: Acesta nu consumase alcool sau droguri (VIDEO)

Rasturnare de situatie in cazul soferului care a ucis cinci oameni intr-o statie de autobuz! Acesta nu a consumat droguri sau alcool. Concluzia a venit in urma analizelor amanuntite, desi.

Consumase droguri soferul din Braila care a accident mortal cinci oameni? Ce arata rezultatele

Soferul care in urma cu o saptamana a intrat in plin cu masina intr-un grup de persoane ce se aflau intr-o statie de autobuz din Braila, accident in urma caruia cinci oameni.

Rezultat supriza de la IML Iasi: soferul brailean care a provocat carnagiul din statia de autobuz nu consumase droguri sau alcool

Marius Negoita, soferul care a provocat carnagiul din statia de autobuz, ucigand cinci oameni intr-o fractiune de secunda, nu consumase droguri sau alcool inainte de a se urca la volan. Acesta este verdictul specialistilor Institutului de Medicina Legaa IML), care au analizat, cu metode avansate, probele biologice recoltate de medicii braileni, luni, 4 aprilie, in ziua tragicului accident.

L-au injurat pe presedintele statului turc si au fost aspru pedepsiti. Cinci persoane au fost trimise la inchisoare

In total cinci persoane au fost trimise la inchisoare in Turcia pentru ca l-au insultat pe presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, care creste numarul proceselor penale in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )