Libnet.ro
UNICEF

11:01

Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai multdecat cele din Paris sau Viena

Antena3 Antena3,
Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai multdecat cele din Paris sau Viena

Bucurestiul a inregistrat in primul trimestru al acestui an scumpiri ale locuintelor, care le-au depasit pana si pe cele din capitale europene precum Paris, Viena sau Bruxelles. Cu o majorare a preturilor. continuă pe Antena3

Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai tare decat cele din Paris, Viena sau Bruxelles

Bucurestiul a inregistrat in primul trimestru al acestui an scumpiri importante ale locuintelor, care le-au depasit pana si pe cele din capitale europene foarte mari, precum Paris, Viena sau Bruxelles arata un studiu realizat de compania de consultanta Knight Frank.

Business report: Preturile locuintelor din Bucuresti au crescut mai mult dect cele din Viena, Paris si Bruxelles. Topul cresterilor din Europa; Aparatele GPS refuza sa dispara de pe piata; Pretul aurului, la cel mai scazut nivel din acest an

Exporturi mai mici de grane anul acesta. Romania a pierdut din pietele traditionale din afara spatiului comunitar. Exporturile de grau ale Romaniei au scazut cu 20% in primele noua luni ale anului de. Previziune sumbra pentru cei cu credite. La ce nivel va ajunge indicele ROBOR in urmatorii ani. Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate.

Marea Moschee din Bucuresti nu se mai construieste din motive financiare. Terenul va fi inapoiat statului roman

Muftiatul Cultului Musulman din Romania abandoneaza proiectul Marii Moschei din Bucuresti, pe motiv ca nu mai sunt fonduri.

Serviciul de Pasapoarte din Bucuresti se muta. De unde va puteti lua actele

Un nou punct de lucru al Serviciilor Publice Comunitare pentru Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple din Bucuresti si judetul Ilfov se va deschide, incepand cu data de 16 iulie, in centrul comercial.

Gabriela Firea se lauda cu traficul din Bucuresti!

Traficul rutier este una dintre cele mai spinoase probleme ale Capitalei. Ultimele ploi au demonstrat ca ceea ce parea rau poate fi de-a dreptul infernal, cand strazile superaglomerate sunt si inundate.

Marea MOSCHEE din Bucuresti NU se mai face. Ce se intampla cu terenul pe care urma sa fie construita

Marea Moschee de la Bucuresti nu se va mai construi. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca nu are fonduri suficiente pentru a termina proiectul, anunta adevarul. ro. Nu am mai putut continua.

Moscheea din Bucuresti nu o sa mai fie construita

Marea Moschee de la Bucuresti nu se mai construieste. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca nu sunt bani pentru ridicarea moscheii. Terenul pe care urma sa se ridice cea mai mare moschee dintr-o.

Florin Iordache este in doliu: A MURIT luni, la un spital din Bucuresti

Mama fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, a murit. Aceasta s-a stins din viata, luni, la un spital din Capitala, potrivit Realitatea Tv. Informatia a fost confirmata de primarul municipiului.

Florin Iordache este in doliu: Mama fostului ministru al Justitiei A MURIT luni, la un spital din Bucuresti

Mama fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, a murit. Aceasta s-a stins din viata, luni, la un spital din Capitala, potrivit Realitatea Tv. Informatia a fost confirmata de primarul municipiului.

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )