Libnet.ro
UNICEF

10:30

Soferul roman care a provocat accidentul din Grecia, soldat cu cinci morti, acuzat de omor din culpa

Hotnews Hotnews,
 Soferul roman care a provocat accidentul din Grecia, soldat cu cinci morti, acuzat de omor din culpa

Cinci persoane au murit, iar 35 de vehicule, inclusiv trei camioane, au fost implicate in accidentul provocat duminica dimineata in nordul Greciei, pe drumul de la Veria catre Salonic, de catre un sofer roman, acuzat de omor din culpa, relateaza cotidianul grec To Vima in pagina electronica de luni, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

MAE anunta ca soferul roman implicat in accidentul din Grecia a fost audiat de magistratii eleni

Magistratii din Grecia l-au audiat, luni, pe soferul roman care a cauzat accidentul rutier produs duminica, urmand ca acesta sa fie audiat iar joi, potrivit unui anunt alMAE. La data de 6 octombrie 2014, a.

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Grecia nu avea atestat profesional

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente din istoria Greciei nu avea atestat profesional, a anuntat Autoritatea Rutiera Romana. Soferul este acuzat acum de omor din culpa. Cinci oameni.

Accidentul rutier din Grecia, soldat cu patru morti: Soferul roman vinovat de tragedie, acuzat de omor din culpa

Soferul roman care a provocat accidentul de circulatie din Grecia a fost arestat de autoritatile elene si va fi judecat pentru omor din culpa. Barbatul a fugit de la locul tragediei, insa, pana la urma, a.

MAE, despre accidentul din Grecia: Soferul sustine ca nu a putut opri din cauza unor defectiuni

Soferul TIR-ului implicat in accidentul din Grecia declara ca a vazut semnalizarile luminoase privind lucrarile la carosabil, dar nu a putut opri din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de franare,.

Soferul roman care provocat teribilul accident rutier in care au murit patru oameni in Grecia, arestat

Patru persoane au fost ucise si cel putin 20 ranite, duminica dimineata, in Grecia, intr-un accident provocat de un sofer de tir roman care a fost retinut de politie, relateaza cotidianul Kathimerini.

Soferul roman care provocat teribilul accident rutier in care au murit cinci oameni in Grecia, arestat

Cinci persoane au fost ucise si cel putin 20 ranite, duminica dimineata, in Grecia, intr-un accident provocat de un sofer de tir roman care a fost retinut de politie, relateaza cotidianul Kathimerini.

UPDATE Soferul roman care provocat teribilul accident rutier in care au murit cinci oameni in Grecia a fost arestat si acuzat de omor din culpa

Cinci persoane au fost ucise si cel putin 20 ranite, duminica dimineata, in Grecia, intr-un accident provocat de un sofer de tir roman care a fost retinut de politie, relateaza cotidianul Kathimerini.

Presedintele Traian Basescu transmite condoleante familiilor persoanelor care au murit in accidentul din Grecia

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante familiilor persoanelor care au decedat, duminica, intr-un accident produs de un sofer roman in Grecia, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Soferul autocamionului implicat in accidentul din nordul Greciei, audiat. Ramane in custodia politiei

Soferul autocamionului implicat in accidentul rutier produs duminica in nordul Greciei a fost audiat, luni, de magistrati, o noua sedinta fiind programata pentru 9 octombrie, ministerul precizand de asemenea ca cetateanul roman ramane in custodia autoritatilor elene, informeaza Minisrerul roman al Afacerilor Externe.

Un roman a provocat un accident in Grecia, soldat cu 4 morti si 24 de raniti. MAE: Soferul a vazut semnalele luminoase, dar nu a putut opri

UPDATE - Soferul autocamionului implicat in accidentul din Grecia declara ca a vazut semnalizarile luminoase privind lucrarile la carosabil, dar nu a putut opri din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )