Libnet.ro
UNICEF

06:15

Solutia gasita de Radu Mazare. Las si skijeturile, scapa si turistii de pericol

Antena3 Antena3,
Solutia gasita de Radu Mazare. Las si skijeturile, scapa si turistii de pericol

Primarul Constantei sustine ca a gasit o solutie pentru a nu interzice skijeturile pe litoralul romanesc, dar a proteja totusi turistii. Persoanele care vor dori sa incerce senzatiile tari pe skijet vor fi. continuă pe Antena3

Yunes Hamza, jucatorul Petrolului Ploiesti, sustine ca a fost batut pe plaja de la Mamaia de catre oamenii primarului Radu Mazare / Primarul din Constanta: Acest fotbalist incercat sa ma calce cu jetski-ul. Il dau in judecata pentru omor

Tunisianul Yunes Hamza, atacantul celor de la Petrolul Ploiesti, a declarat luni la televiziunea DigiSport 1 ca a fost batut pe plaja din Mamaia de catre bodiguarzii primarului din Constanta Radu Mazare. Potrivit lui Hamza, oamenii de securitate apropiati de Radu Mazare l-au agresat dupa ce acesta a avut un schimb verbal dur cu edilul constantean in urma unui incident pe apa - jucatorul tunisian facea jet-ski in timp ce primarul Mazare facea parasailing, cei doi fiind aproape sa se ciocneasca. Nu vad cu ochiul drept. Am puncte de sutura. Imi voi scoate certificat medical si voi face plangere. Ce sa mai fac aici? Plec daca nu mi se face dreptate. Nu suntem animale, a declarat Hamza ce sustine ca are drept martor un alt jucator de fotbal aflat cu el pe plaja. In replica, edilul din Constanta, Radu Mazare a declarat pentru GSP ca Hamza a incercat sa il calce cu jetskiul si ca intentioneaza sa il dea in judecata pentru omor. Este chiar tupeist acest baiat si n-ar fi rau sa plece din tara, a declarat Mazare.

VIDEO Yunes Hamza, jucatorul Petrolului Ploiesti, sustine ca a fost batut pe plaja de la Mamaia de catre oamenii lui Radu Mazare / Primarul din Constanta: Acest fotbalist a incercat sa ma calce cu jetski-ul. Il dau in judecata pentru tentativa de omor

Tunisianul Yunes Hamza, atacantul celor de la Petrolul Ploiesti, a declarat luni la televiziunea DigiSport 1 ca a fost batut pe plaja din Mamaia de catre bodiguarzii primarului din Constanta Radu Mazare. Potrivit lui Hamza, oamenii de securitate apropiati de Radu Mazare l-au agresat dupa ce acesta a avut un schimb verbal dur cu edilul constantean in urma unui incident pe apa - jucatorul tunisian facea jet-ski in timp ce primarul Mazare facea parasailing, cei doi fiind aproape sa se ciocneasca. Nu vad cu ochiul drept. Am puncte de sutura. Imi voi scoate certificat medical si voi face plangere. Ce sa mai fac aici? Plec daca nu mi se face dreptate. Nu suntem animale, a declarat Hamza ce sustine ca are drept martor un alt jucator de fotbal aflat cu el pe plaja. In replica, edilul din Constanta, Radu Mazare a declarat pentru GSP ca Hamza a incercat sa il calce cu jetskiul si ca intentioneaza sa il dea in judecata pentru tentativa de omor. Este chiar tupeist acest baiat si n-ar fi rau sa plece din tara, a declarat Mazare.

Yunes Hamza, jucatorul Petrolului Ploiesti, sustine ca a fost batut pe plaja de la Mamaia de catre oamenii primarului Radu Mazare

Tunisianul Yunes Hamza, atacantul celor de la Petrolul Ploiesti, a declarat luni la televiziunea DigiSport 1 ca a fost batut pe plaja din Mamaia de catre bodiguarzii primarului din Constanta Radu Mazare. Potrivit lui Hamza, oamenii de securitate apropiati de Radu Mazare l-au agresat dupa ce acesta a avut un schimb verbal dur cu edilul constantean in urma unui incident pe apa - jucatorul tunisian facea jet-ski in timp ce primarul Mazare facea parasailing, cei doi fiind aproape sa se ciocneasca. Nu vad cu ochiul drept. Am puncte de sutura. Imi voi scoate certificat medical si voi face plangere. Ce sa mai fac aici? Plec daca nu mi se face dreptate. Nu suntem animale, a declarat Hamza ce sustine ca are drept martor un alt jucator de fotbal aflat cu el pe plaja. Stire in curs de actualizare.

Suporterii petrolisti, furiosi pe Radu Mazare. Acestia vor declansa proteste impotriva Mariei Sale, primarul Constantei

Suporterii petrolisti ameninta cu actiuni de protest si spun ca vor fi prezenti la toate termenele de judecata ale procesului in care Radu Mazare este acuzat de infractiuni de coruptie. Fanii sunt furiosi dupa ce atacantul ehipei din Ploiesti, Younes Hamza, a acuzat ca a fost batut, la Mamaia, de oamenii primarului Mazare.

Atacantul Younes Hamza de la Petrolul Ploiesti, batut pe litoral de oamenii lui Radu Mazare

Atacantul Younes Hamza de la echipa Petrolul Ploiesti afirma ca a fost batut pe litoral chiar de oamenii primarului Radu Mazare. Hamza se dadea cu jet-ski-ul, luni, la Mamaia, unde a avut o altercatie cu un alt.

Atacantul Younes Hamza de la Petrolul Ploiesti, batut pe litoral de oamenii lui Radu Mazare

Atacantul Younes Hamza de la echipa Petrolul Ploiesti afirma ca a fost batut pe litoral chiar de oamenii primarului Radu Mazare. Hamza se dadea cu jet-ski-ul, luni, la Mamaia, unde a avut o altercatie cu un alt.

Fotbalist de la Petrolul Ploiesti, batut la Mamaia. Acuzati de agresiune sunt bodyguarzii lui Radu Mazare

Atacantul Younes Hamza de la Petrolul Ploiesti a fost batut pe litoral. Fotbalistul spune ca a fost atacat de oamenii primarului Radu Mazare.

Atacantul Petrolului, Hamza: Am fost batut de Radu Mazare si nu pot sa vad cu ochiul drept. Plec din Romania daca nu mi se face dreptate!

Younes Hamza, unul dintre atacantii echipei Petrolul Ploiesti, a facut dezvaluiri socante. Fotbalistul lupilor galbeni sustine ca a fost agresat fizic de doi oameni ai lui Radu Mazare.

Atacantul Petrolului, Hamza: Am fost batut de oamenii lui Radu Mazare si nu pot sa vad cu ochiul drept. Plec din Romania daca nu mi se face dreptate!

Younes Hamza, unul dintre atacantii echipei Petrolul Ploiesti, a facut dezvaluiri socante. Fotbalistul lupilor galbeni sustine ca a fost agresat fizic de doi oameni ai lui Radu Mazare.

VIDEO FOTO Suporterii Petrolului au protestat impotriva lui Radu Mazare. Cautam traficant de bile, poate salvamar cu pile

Cateva sute de suporteri ai echipei Petrolul au protestat marti seara in centrul Ploiestiului, cerand o ancheta corecta a incidentului in care atacantul lupilor galbeni, Younes Hamza, a fost agresat de oamenii primarului Radu Mazare, la Mamaia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )