Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ce solutii are Guvernul pentru angajatii din IT

Antena3 Antena3,
Ce solutii are Guvernul pentru angajatii din IT

Guvernul ia in calcul doua variante pentru a rezolva situatia angajatilor din domeniul IT. Prima presupune schimbarea unui formular ANAF, iar cea de-a doua elaborarea unui act normativ care va prevede. continuă pe Antena3

Premierul Tudose, de despre impozitul pentru angajatii din IT: Se reglementeaza prin amendamente, daca nu venim cu alta ordonanta

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca problema scutirii de impozit pe venit pentru angajatii din IT va fi reglementata prin amendamente in Parlament, subliniind insa ca, daca acest lucru nu se intampla, Guvernul va emite o Ordonanta de Urgenta in acest sens.

Ionut Misa spune ca problema impozitului pe venit pentru angajatii din IT nu va intra in sedinta de Guvern maine, dar va fi in urmatoarea

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat marti, la Parlament, ca problema impozitului pe venit pentru angajatii din IT nu va intra in sedinta de Guvern de maine, dar ca va fi rezolvata in urmatoarea sedinta, relateaza News. ro.

Problema impozitului pe venit pentru angajatii din IT nu va intra in sedinta de Guvern

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, astazi, la Parlament, ca problema impozitului pe venit pentru angajatii din IT nu va intra in sedinta de Guvern de maine, dar ca va fi rezolvata in urmatoarea sedinta.

Saptamana cu trei zile de lucru pentru angajatii de peste 40 de ani

Un studiu derulat de Universitatea din Melbourne pentru a analiza efectele orelor de munca asupra abilitatilor cognitive a ajuns la concluzii surprinzatoare privind durata optima de munca in fiecare.

Ce sume de vis au castigat in 2017 cei mai buni sportivi din lume. Doua romance sunt in top

Sportul nu are doar dimensiunea care tine de agrement si buna dispozitie. Pentru rezultatele excelent obtinute, liderii mondiali la sfarsit de an au fost premiati corespunzator. Toti sportivii de top di.

Proteste de amploare in fata Ministerului de Interne: Politistii si angajatii din penitenciare ies sa isi ceara drepturile (VIDEO)

Federatia Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, cea mai mare organizatie de prof Proteste de amploare in fata Ministerului de Interne: Politistii si ang.

Proteste de amploare in fata Ministerului de Interne: Politistii si angajatii din penitenciare ies sa isi ceara drepturile (FOTO, VIDEO)

Federatia Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, cea mai mare organizatie de profilcu reprezentativitate in domeniul ordinii si sigurantei publice.

Proteste de amploare in fata Ministerului de Interne: Politistii si angajatii din penitenciare ies sa isi ceara drepturile

Federatia Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, cea mai mare organizatie de profil, cu reprezentativitate in domeniul ordinii si sigurantei publice.

DECIZIE DRASTICA a Comisiei Europene: Polonia, FARA DREPT DE VOT. Sanctiunea, aplicata pentru MODIFICARILE din Justitie

Pentru prima data in istoria blocului european, Comisia Europeana a invocat articolul 7 din tratatul UE, numit si optiunea nucleara. Astfel, Polonia are la dispozitie trei luni sa se conformeze.

Proiectul de lege privind unele masuri pentru protejarea intereselor economice: Comisia pentru industrie din Camera Deputatilor a eliminat prevederea privind oprirea privatizarii timp de cinci ani, insa le-a lasat pe cele legate de nationalizarea compani

Comisia pentru Industrie din Camera Deputatilor a avizat proiectul de lege privind unele masuri pentru protejarea intereselor economice ale statului, cu unele amendamente. Astfel, a eliminat articolul din forma initiala care prevedea suspendarea pentru o perioada de cinci ani a privatizarii societatilor comerciale. In schimb, a lasat prevederile legate de nationalizarea actiunilor si activelor dobandite prin infractiuni in procesul de privatizare. De asemenea, a lasat si un articol care prevede majorarea capitalului social in cazul companiilor privatizate, cu valoarea reactualizata a terenurilor aduse ca aport al statului roman. Intr-o astfel de situatie s-ar afla OMV Petrom, Conpet, Hidroelectrica, Electrica, Oil Terminal. Vezi raspunsuri ale Ministerului Energiei legate de aceste companii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )