Libnet.ro
UNICEF

19:00

Somajul, in CRESTERE din nou. Vezi judetele cu cei mai multi someri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Somajul, in CRESTERE din nou. Vezi judetele cu cei mai multi someri

Rata somajului inregistrat la sfarsitul lunii noiembrie 2012 a fost de 5,4%, mai mare cu 0,23 puncte procentuale decat cea din luna octombrie. La nivel national, numarul oficial al somerilor a crescut cu 20. 173 persoane la peste 476. 000 persoane. Vezi. continuă pe Wall-Street Ro

Cortina Residence, scos din nou la vanzare pentru 7,33 mil. euro

Complexul Cortina Residence din Bucuresti, dezvoltat de firma Cefin Real Estate, in faliment, este scos la vanzare din nou, la un pret mai mic, de 7,33 milioane euro, in conditiile in care firma avea datorii de aproape 26 milioane euro in momenul.

Toshiba isi incearca din nou norocul cu tablete

Excite 10 SE este numele unei noi tablete cu Android anuntata de cei de la Toshiba prin intermediul careia, producatorul spera sa dea lovitura pe acest segment de dispozitive. Noua tableta Toshiba Excite 10 SE vine cu un ecran de 10 inci, are instalat sistemul de operare Android 4. 1 Jelly Bean si este propulsata de procesorul NVIDIA Tegra 3. Cantitatea de memorie este de 16GB insa aceasta poate fi usurinta marita prin intermediul unui card microSD. Disponibila momentan doar intr-o .

Ponta despre acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei: Ecaterina Andronescu, unul din cei mai respectati profesori din tara. Cei din PDL vorbesc de niste lucruri care nu ii intereseaza pe oameni

Premierul Victor Ponta a comentat luni acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, declarand ca aceasta este unul dintre cei mai respectati profesori din tara si ca PDL nu va castiga alegerile vorbind despre lucruri care nu ii intereseaza pe romani, informeaza Mediafax.

Ivan: Daca Basescu isi impune premierul, salariile si pensiile vor fi taiate din nou.

Liderul europarlamentarilor PSD, Catalin Ivan, a declarat, joi, ca daca presedintele Traian Basescu va impune, dupa alegeri, primul-ministru, atunci salariile si pensiile vor fi din nou taiate, iar PDL va continua politicile sale de austeritate, potrivit Mediafax. Trebuie sa mergem la vot pentru ca salariile si pensiile sa nu mai fie taiate de guvernele lui Traian Basescu. Este clar pentru toata lumea ca, daca Traian Basescu isi impune primul-ministru, vom avea in continuare taieri de .

The Economist: Dan Voiculescu, unul dintre cei mai influenti moguli. Lupta sa cu Iulian Craciun, una inegala

Unul dintre cei mai influenti moguli din presa romaneasca. Asa a fost denumit Dan Voiculescu de catre jurnalistii de la cotidianul britanic The Economist. Ziaristii mai scriu ca lupta dintre acesta si Iulian.

Ponta: Ecaterina Andronescu, unul dintre cei mai respectati profesori din tara.

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, si a spus ca aceasta este unul dintre cei mai respectati profesori din tara si a subliniat ca PDL nu va castiga alegerile vorbind despre lucruri care nu ii intereseaza pe romani, potrivit Mediafax. Dumneavoastra chiar credeti ca PDL va castiga alegerile in felul asta? Eu nu stiu ce au in minte, sincer. Vorbesc de niste lucruri care nu intereseaza pe oameni in mod direct. In .

Nicolaescu: il provocam pe Basescu sa iasa public din nou. ...

Liderul interimar al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa mesajele politice pe care USL le transmite candidatilor sai pentru a fi folosite in campanie, in care este invocat presedintele Basescu, provocandu-l pe acesta sa aiba din nou declaratii publice, potrivit Mediafax. Daca Traian Basescu va crede ca este implicata persoana sa prin ceea ce spunem noi, atunci sigur va trebui sa iasa cu declaratii publice - n. r. Daca nu, inseamna ca tot ce a .

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen, pe punctul de a fi amanata din nou

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen ar putea fi amanata din nou, scrie gandul. info. Oficialii Europeni spun ca nu s-au facut progrese care sa schimbe pozitia tarilor care se opun aderarii. Dupa.

Cod Galben de vant puternic si ninsoare in sase judete din tara. Vezi prognoza meteo

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vant puternic si ninsoare. Avertizarea vizeaza judetele Tulcea, Constanta, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati si este valabila pana la ora 15.

Subiectele Zilei: Romania risca sa piarda din nou trenul Schengen. Oficial UE pentru Gandul: Nu s-au facut progrese care sa schimbe pozitia tarilor ce se opun aderarii; Agonia limbii romane in Transnistria; Ce fac europarlamentarii romani cu cei 4.300 de

Linsaj mediatic in varianta romaneasca. Sub acest titlu, care trimite la sistematicele discreditari, calomnieri si defaimari ale personalitatilor independente sau din opozitie, a aparut in FAZ un amplu articol despre. Povestea lui 'Drogu'. Sapte ani de betie crunta in inima Deltei. Betivii au multe criterii de departajare. Unii sunt celebri, altii nu. Unii s-au lasat si s-au.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )