Libnet.ro
UNICEF

00:07

The Economist: Dan Voiculescu, unul dintre cei mai influenti moguli. Lupta sa cu Iulian Craciun, una inegala

B1 B1,
The Economist: Dan Voiculescu, unul dintre cei mai influenti moguli. Lupta sa cu Iulian Craciun, una inegala

Unul dintre cei mai influenti moguli din presa romaneasca. Asa a fost denumit Dan Voiculescu de catre jurnalistii de la cotidianul britanic The Economist. Ziaristii mai scriu ca lupta dintre acesta si Iulian. continuă pe B1

Ponta: Ecaterina Andronescu, unul dintre cei mai respectati profesori din tara.

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, si a spus ca aceasta este unul dintre cei mai respectati profesori din tara si a subliniat ca PDL nu va castiga alegerile vorbind despre lucruri care nu ii intereseaza pe romani, potrivit Mediafax. Dumneavoastra chiar credeti ca PDL va castiga alegerile in felul asta? Eu nu stiu ce au in minte, sincer. Vorbesc de niste lucruri care nu intereseaza pe oameni in mod direct. In .

Unul dintre cei mai puternici oameni ai lunii se clatina: Putin nu se mai poate aseza singur pe scaun

Kremlinul nu poate ascunde evidenta, dupa ce, luni, presedintele rus Vladimir Putin a avut nevoie de ajutorul premierul turc Recep Tayyip Erdogan pentru a se aseza pe scaun, in timpul intalnirii dintre cei doi. Pre.

Unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii se clatina: Putin nu se mai poate aseza singur pe scaun

Kremlinul nu poate ascunde evidenta, dupa ce, luni, presedintele rus Vladimir Putin a avut nevoie de ajutorul premierul turc Recep Tayyip Erdogan pentru a se aseza pe scaun, in timpul intalnirii dintre cei doi. Pre.

Ponta despre acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei: Ecaterina Andronescu, unul din cei mai respectati profesori din tara. Cei din PDL vorbesc de niste lucruri care nu ii intereseaza pe oameni

Premierul Victor Ponta a comentat luni acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, declarand ca aceasta este unul dintre cei mai respectati profesori din tara si ca PDL nu va castiga alegerile vorbind despre lucruri care nu ii intereseaza pe romani, informeaza Mediafax.

The Economist, despre contracandidatul lui Dan Voiculescu la parlamentare: intr-un mediu dominat de fosti colaboratori ai Securitatii, Iulian Craciun este o exceptie revigoranta

Unul dintre cei mai influenti moguli din presa romaneasca. Asa a fost denumit Dan Voiculescu de catre jurnalistii de la cotidianul britanic The Economist. Ziaristii mai scriu ca lupta dintre acesta si Iulian.

Singura modalitate prin care poti sa-i faci fata vietii este sa ai inima deschisa. Brazilia si-a pierdut unul dintre genii

Mai devreme sau mai tarziu, cu totii ne intrebam ce lasam in urma noastra cand plecam de pe aceasta lume. Arhitectul brazilian Oscar Niemeyer a lasat in urma sa unele dintre cele mai celebre cladiri ale.

The Economist: Lupta dintre Voiculescu si Craciun este inegala.

Lupta politica dintre fostul senator Dan Voiculescu si expertul IT Iulian Craciun, candidatul imobilizat in scaun cu rotile, a ajuns si in presa internationala. Pe un blog afiliat publicatiei The Economist este descrisa competitia electorala a acestora, care ar fi una inegala, din cauza faptului ca Voiculescu este un om foarte influent. Daca va fi ales pe 9 decembrie, Iulian Craciun, expertul IT de 34 de ani, ar deveni prima persoana cu handicap care a intrat in Parlamentul Romaniei, .

Victor Ponta i-a multumit lui Dan Ioan Popescu, ministrul economiei in guvernul Nastase, pentru realizarea colaborarii intre judetul Gorj si Regiunea Basilicata din Italia

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Targu-Jiu, la semnarea unui protocol de colaborare intre Consiliul Judetean Gorj si Regiunea Basilicata din Italia. In finalul discursului, premierul i-a multumit pentru realizarea acestei colaborari lui Dan Ioan Popescu, ministrul Economiei in guvernarea Nastase, unul dintre cei care au pus umarul pentru acest lucru. Dan Ioan Popescu a fost ministrul care a girat incheierea contractelor cu firmele baietilor destepti din energie. Anul trecut, Inalta Curte a decis confiscarea a peste 4 milioane de lei din averea sa si a sotiei sale.

Dan Voiculescu face DEZVALUIRI SOCANTE: Daca USL ar fi acceptat o iNTELEGERE, Traian ...

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculesc, il ataca pe blogul personal pe presedintele Traian Basescu, despre care spune ca ar fi ramas in vacanta, adica suspendat, daca USL accepta o intelegere. Voiculescu atrage atentia asupra unei declaratii pe care seful statului a facut-o in cadrul unui interviu acordat publicatiei Evenimentul zilei: Daca as fi pretuit mai mult linistea si siguranta functiei mele . ) m-as fi inteles demult cu domnii Voiculescu, Antonescu si Ponta. Potrivit lui .

Nature.com: Daca USL castiga alegerile, va dezmembra si mai multe institutii menite sa asigure meritocratia in mediul academic/ Poate problema integritatii academice sa influenteze alegerile generale?

Daca astazi ar fi trait dramaturgul Eugene Ionesco, unul dintre cei care au pus bazele miscarii cunoscute ca teatrul absurdului si o figura principala a culturii romanesti, poate ar fi scris o piesa absurda despre tara sa natala - cu stiinta in unul din rolurile principale. Asa deschide publicatia Nature un material dedicat mediului stiintific si academic din Romania, in contextul alegerilor, publicat miercuri pe site-ul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )