Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cortina Residence, scos din nou la vanzare pentru 7,33 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cortina Residence, scos din nou la vanzare pentru 7,33 mil. euro

Complexul Cortina Residence din Bucuresti, dezvoltat de firma Cefin Real Estate, in faliment, este scos la vanzare din nou, la un pret mai mic, de 7,33 milioane euro, in conditiile in care firma avea datorii de aproape 26 milioane euro in momenul. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrii din zona euro se intalnesc din nou pentru a examina situatia Greciei

Ministrii de finante din zona euro se intalnesc din nou, astazi, pentru a examina situatia de criza in care se afla Grecia, relateaza sursele de presa.

Ivan: Daca Basescu isi impune premierul, salariile si pensiile vor fi taiate din nou.

Liderul europarlamentarilor PSD, Catalin Ivan, a declarat, joi, ca daca presedintele Traian Basescu va impune, dupa alegeri, primul-ministru, atunci salariile si pensiile vor fi din nou taiate, iar PDL va continua politicile sale de austeritate, potrivit Mediafax. Trebuie sa mergem la vot pentru ca salariile si pensiile sa nu mai fie taiate de guvernele lui Traian Basescu. Este clar pentru toata lumea ca, daca Traian Basescu isi impune primul-ministru, vom avea in continuare taieri de .

Nicolaescu: il provocam pe Basescu sa iasa public din nou. ...

Liderul interimar al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa mesajele politice pe care USL le transmite candidatilor sai pentru a fi folosite in campanie, in care este invocat presedintele Basescu, provocandu-l pe acesta sa aiba din nou declaratii publice, potrivit Mediafax. Daca Traian Basescu va crede ca este implicata persoana sa prin ceea ce spunem noi, atunci sigur va trebui sa iasa cu declaratii publice - n. r. Daca nu, inseamna ca tot ce a .

Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti a aprobat din nou demolarea celor doua case interbelice de pe Soseaua Kiseleff nr. 45. Nicusor Dan, presedintele asociatiei: Patrimoniul construit din Romania ar fi intr-o situatie mai buna daca Ministerul Cult

Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti a dat, in luna octombrie, un nou aviz pentru demolarea celor doua cladiri interbelice de pe Soseaua Kiseleff nr. 45, pe al caror teren se afla o copie in miniatura a gradinilor din Versailles. Urmatorul pas este obtinerea autorizatiei de demolare. Cele doua imobile au mai fost in pericol de demolare cand instanta, la solicitarea proprietarei - avocata Lucia Chereches, a obligat Primaria sectorului 1 sa emita autorizatia de demolare pe 15 februarie 2011. Asociatia Salvati Bucurestiul a reusit in vara acestui an sa obtina anulararea acestei autorizatii, sentinta fiind definitiva si irevocabila. In locul celor doua case interbelice, Lucia Chereches vrea sa construiasca 5 blocuri de 5 etaje. Proiectul nu a fost aprobat inca de Primaria Capitalei.

Toshiba isi incearca din nou norocul cu tablete

Excite 10 SE este numele unei noi tablete cu Android anuntata de cei de la Toshiba prin intermediul careia, producatorul spera sa dea lovitura pe acest segment de dispozitive. Noua tableta Toshiba Excite 10 SE vine cu un ecran de 10 inci, are instalat sistemul de operare Android 4. 1 Jelly Bean si este propulsata de procesorul NVIDIA Tegra 3. Cantitatea de memorie este de 16GB insa aceasta poate fi usurinta marita prin intermediul unui card microSD. Disponibila momentan doar intr-o .

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen, pe punctul de a fi amanata din nou

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen ar putea fi amanata din nou, scrie gandul. info. Oficialii Europeni spun ca nu s-au facut progrese care sa schimbe pozitia tarilor care se opun aderarii. Dupa.

Ion Stan a participat la sedinta PSD din Camera, reunit pentru a elabora punctul de vedere ...

Deputatul Ion Stan a venit, marti dimineata, insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, la sala de sedinte a grupului parlamentar al PSD din Camera, reunit pentru a elabora un punct de vedere scris in cazul sau, informeaza Mediafax. Acest punct de vedere scris pe care grupul PSD il va elabora, in urma unui vot, va fi trimis catre Biroul Permanent, care il va supune atentiei plenului, in sedinta convocata pentru 12 decembrie, alaturi de raportul Comisiei juridice. Plenul Camerei Deputatilor .

Fujifilm X-E1 O noua camera din aceeasi serie, pentru entuziasti

Fujifilm X-E1 a fost lansat oficial si la noi in tara in cursul zilei de ieri. X-E1 este de fapt fratiorul mai mic al lui X-Pro1, si desigur si varianta mai accesibila a producatorului, ce foloseste sistemul de lentile X. Fujifilm X-E1 este in esenta o versiune mai ieftina a lui X-Pro1, lansata in ianuarie 2012. Diferentele majosre dintre cele doua modele sunt viewfinder-ul hybrid, de o complexitate ridicata, de la X-Pro1, care la X-E1 a fost inlocuit cu unul .

Banca Poloniei a taiat din nou dobanda

Banca centrala a Poloniei a redus dobanda cheie ieri, pentru a doua luna consecutiv, incercand astfel sa stimuleze economia, care risca sa intre in prima sa recesiune din ultimele doua decenii.

Traian Basescu: Guvernul a dormit in ghete daca am ajuns sa fim monitorizati din nou pentru aderarea la Schengen

Presedintele Traian Basescu a comentat, miercuri seara, despre problema Romaniei referitor la aderarea la spatiul Schengen, spunand ca din cauza faptului ca Guvernul a dormit in campanie, tara urmeaza.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )