Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nicolaescu: il provocam pe Basescu sa iasa public din nou. ...

România Liberă România Liberă,
Nicolaescu: il provocam pe Basescu sa iasa public din nou. ...

Liderul interimar al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa mesajele politice pe care USL le transmite candidatilor sai pentru a fi folosite in campanie, in care este invocat presedintele Basescu, provocandu-l pe acesta sa aiba din nou declaratii publice, potrivit Mediafax. Daca Traian Basescu va crede ca este implicata persoana sa prin ceea ce spunem noi, atunci sigur va trebui sa iasa cu declaratii publice - n. r. Daca nu, inseamna ca tot ce a . continuă pe România Liberă

Toshiba isi incearca din nou norocul cu tablete

Excite 10 SE este numele unei noi tablete cu Android anuntata de cei de la Toshiba prin intermediul careia, producatorul spera sa dea lovitura pe acest segment de dispozitive. Noua tableta Toshiba Excite 10 SE vine cu un ecran de 10 inci, are instalat sistemul de operare Android 4. 1 Jelly Bean si este propulsata de procesorul NVIDIA Tegra 3. Cantitatea de memorie este de 16GB insa aceasta poate fi usurinta marita prin intermediul unui card microSD. Disponibila momentan doar intr-o .

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen, pe punctul de a fi amanata din nou

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen ar putea fi amanata din nou, scrie gandul. info. Oficialii Europeni spun ca nu s-au facut progrese care sa schimbe pozitia tarilor care se opun aderarii. Dupa.

Traian Basescu: Guvernul a dormit in ghete daca am ajuns sa fim monitorizati din nou pentru aderarea la Schengen

Presedintele Traian Basescu a comentat, miercuri seara, despre problema Romaniei referitor la aderarea la spatiul Schengen, spunand ca din cauza faptului ca Guvernul a dormit in campanie, tara urmeaza.

Ultimul sondaj inainte de alegeri: 63% dintre romani cred ca Ponta va fi desemnat din nou ...

Aproape doua treimi dintre romani il vad pe actualul premier la Palatul Victoria si dupa testul electoral din aceasta saptamana. Conform unui sondaj CSCI, 30% dintre votanti sunt de parere ca Traian Basescu nu il va mai numi in fruntea Guvernului pe Victor Ponta. In cazul in care seful statului ar refuza sa-i acorde inca un mandat lui Ponta, USL ar trebui sa recurga la o noua suspendare a presedintelui, considera 60% dintre respondenti, potrivit Rtv. net. 63% dintre romani cred ca Victor Ponta .

Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti a aprobat din nou demolarea celor doua case interbelice de pe Soseaua Kiseleff nr. 45. Nicusor Dan, presedintele asociatiei: Patrimoniul construit din Romania ar fi intr-o situatie mai buna daca Ministerul Cult

Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti a dat, in luna octombrie, un nou aviz pentru demolarea celor doua cladiri interbelice de pe Soseaua Kiseleff nr. 45, pe al caror teren se afla o copie in miniatura a gradinilor din Versailles. Urmatorul pas este obtinerea autorizatiei de demolare. Cele doua imobile au mai fost in pericol de demolare cand instanta, la solicitarea proprietarei - avocata Lucia Chereches, a obligat Primaria sectorului 1 sa emita autorizatia de demolare pe 15 februarie 2011. Asociatia Salvati Bucurestiul a reusit in vara acestui an sa obtina anulararea acestei autorizatii, sentinta fiind definitiva si irevocabila. In locul celor doua case interbelice, Lucia Chereches vrea sa construiasca 5 blocuri de 5 etaje. Proiectul nu a fost aprobat inca de Primaria Capitalei.

Ce credeti?! Firmele de deszapezire au fost luate DIN NOU prin surprindere de caderea zapezilor... in decembrie

A venit iarna in mai multe zone ale tarii si, odata cu ea, si drumurile blocate din cauza zapezii. Soferii nu se asteptau sa ninga, asa ca nu si-au pregatit masinile de trafic in conditii de.

Subiectele Zilei: Romania risca sa piarda din nou trenul Schengen. Oficial UE pentru Gandul: Nu s-au facut progrese care sa schimbe pozitia tarilor ce se opun aderarii; Agonia limbii romane in Transnistria; Ce fac europarlamentarii romani cu cei 4.300 de

Linsaj mediatic in varianta romaneasca. Sub acest titlu, care trimite la sistematicele discreditari, calomnieri si defaimari ale personalitatilor independente sau din opozitie, a aparut in FAZ un amplu articol despre. Povestea lui 'Drogu'. Sapte ani de betie crunta in inima Deltei. Betivii au multe criterii de departajare. Unii sunt celebri, altii nu. Unii s-au lasat si s-au.

Ministrii din zona euro se intalnesc din nou pentru a examina situatia Greciei

Ministrii de finante din zona euro se intalnesc din nou, astazi, pentru a examina situatia de criza in care se afla Grecia, relateaza sursele de presa.

Cazul lui Ion Stan, din nou pe masa Comisiei Juridice a Camerei.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor reia luni discutiile privind cererea de arestare a parlamentarului PSD Ion Stan, informeaza digi24. ro. Desi aveau ca termen 1decembrie pentru intocmirea raportului, deputatii-juristi din PSD, PNL si UNPR au amanat luarea unei decizii, motivand ca au nevoie de mai multe documente. Ion Stan este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de trafic de influenta. In acelasi dosar este urmarit penal si soferul deputatului, Florin Sarca, .

Romania, din nou intr-un top european negativ

Romania se afla pe locul al treilea in Europa cu 50% din populatie supraponderala si 25% obeza, afirma lector dr. Lygia Alexandrescu, specialist in nutritie, intr-un comunicat de presa transmis.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )