Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sondaj: Adolescentii petrec mai mult timp vizionand videoclipuri pe Youtube decat urmarind posturile de televiziune (FOTO)

B1 B1,
Sondaj: Adolescentii petrec mai mult timp vizionand videoclipuri pe Youtube decat urmarind posturile de televiziune (FOTO)

Pentru prima data, adolescentii petrec mai mult timp vizionand videoclipuri pe Youtube decat urmarind posturile tv prin cablu, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in SUA la comanda bancii de. continuă pe B1

Valerie Ciolos, sotia premierului: As vrea sa ramanem in Romania. As vrea sa ma implic mai mult si la proiectul cu Brancusi

Sotia lui Dacian Ciolos a afirmat ca si-ar dori sa ramana in Romania dupa ce premierul Ciolos isi va termina mandatul si ca ar dori sa se implice mai mult si in.

ANRSC: Romanii care traiesc in provincie platesc mai mult pentru gigacalorie (VIDEO)

Romanii care traiesc in provincie platesc mai mult pentru gigacalorie. Este concluzia celor de la Autoritatea de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice. Printre.

TRANZACTIE. Smartown Investments cumpara proiectul de birouri Swan cu peste 30 mil. euro, cu 50% mai mult decat pretul initial de vanzare

Smartown Investments, grup de investitori romani, a achizitionat proiectul de birouri Swan din zona Pipera-Tunari, cu 30,3 milioane de euro, cu aproape 50% mai mult decat suma aprobata de creditori.

De ce au femeile nevoie de mai mult somn? Afla ce spun oamenii de stiinta

Isi fac planuri in timp ce prepara micul dejun, raspund la telefon in timp ce aranjeaza masa Multitasking-ul este un talent innascut al femeilor dar care, din nefericire, duce la stres si epuizare.

Rasturnare de situatie. ALDE dezminte informatiile potrivit carora tinerii din partid vor sa paraseasca formatiunea si acuza PNL ca ar fi transmis un comunicat fantoma: Disprearea liberalilor s-a transformat intr-o actiune mai mult decat ridicola

Dupa ce, luni dimineata, liderii tineretului ALDE au anuntat, ca vor parasi formatiunea, in semn de nemultumire fata de intrarea in partid a mai multor politicieni cu probleme penale, reprezentantii formatiunii politice au revenit, in cursul zilei, cu clarificari pe aceasta tema, precizand ca a fost vorba de un comunicat fantoma. Totodata, ei acuza PNL ca ar sta la baza unei intoxicari de presa.

Marian Lupu, despre faptul ca a fost huiduit prin raioane: Strigau cinci minute, nu mai mult!

Candidatul PDM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Marian Lupu, a declarat luni, 17 octombrie, ca cetatenii care l-au huiduit in mai multe raioane la intalnirile cu alegatorii nu ar fi facut-o intamplator, ci au fost organizati de catre oponentii politici.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )