Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj exploziv la Antena 3: Klaus Iohannis ar obtine 65% in turul doi in fata Vioricai Dancila

Antena3 Antena3,
Sondaj exploziv la Antena 3: Klaus Iohannis ar obtine 65% in turul doi in fata Vioricai Dancila

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala ultimul sondaj CURS, realizat in perioada 27 august - 2 septembrie, pe un esantion de 1067 de respondenti, votanta, in. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii. Anuntul oficial

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a atacat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook. Marul discordiei: pensiile. Anuntul oficial. Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii Ministrul Muncii, Marius Budai, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il ataca pe Klaus Iohannis sau, dupa cum il .

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministri interimari - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

KLAUS IOHANNIS: Guvernele PSD au umplut tara de incompetenti in functii

In timp ce foarte multi dintre analisti si politicieni asteptau ca presedintele Klaus Iohannis sa respinga propunerile de interimari facute de premierul Viorica Dancila pentru posturile de ministri lasate libere de demisionarii din ALDE, Iohannis a vorbit despre cazul Caracal, despre nefunctionarea statului, despre functiile publice scoa-se la mezat de liderii PSD si despre guvernarea esuata a social-democratilor.

Forumul Democrat al Germanilor din Romania, sustinere pentru Klaus Iohannis inainte de alegerile prezidentiale

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR) a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale si recomanda membrilor si simpatizantilor s.

Nora marelui poet roman Tudor Arghezi s-a inscris in PNL Arad. Aurelia Melania Doina Arghezi (93 de ani) a semnat pentru sustinerea lui Klaus Iohannis si a promis sa fie un membru extrem de activ

Aurelia Melania Doina Arghezi, nora marelui poet roman Tudor Arghezi, a semnat, marti, o adeziune la PNL, devenind membru al filialei din Arad. Totodata, ea a semnat pentru inscrierea presedintelui Klaus Iohannis la.

Klaus Iohannis, inca un atac la guvernarea PSD: Continua experimentele nocive in educatie

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la guvernarea PSD, despre care spune ca faceexperimentenocive in educatie. Referitor la Ordinul nr. 49482019 privind organizarea si.

PENSII SI SALARII. Ministrul Muncii, avertisment pentru Klaus Iohannis: Aveti motive sa va temeti

Ministrul Muncii, Marius Budai, lanseaza un avertisment pentru Klaus Iohannis dupa declaratiile acestuia privind pensiile si salariile. Presedintele Ioh.

Klaus Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila

Guvernul a sesizat CCR cu un conflict de neconstitutionalitate Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, ieri, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca respinge in mod categoric propunerile facute de premierul Viorica Dancila pentru ministrii interimari. Domnia sa a explicat ca prim-ministrul are obligatia sa mearga in Parlament pentru a primi un vot de validare a guvernului dupa iesirea ALDE din coalitie.

Militar roman, ucis in Afghanistan. Klaus Iohannis, mesaj le transmite condoleante familiei

Klaus Iohannis a transmis condoleante familiei soldatului roman ucis in atentatul de joi din Kabul, .

Klaus Iohannis: in doi ani si jumatate PSD a schimbat 3 guverne si 80 de ministri. Schimbarile, niste reglari de conturi din interiorul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat joi, intr-o declaratie de presa, ca in doi ani si jumatate de guvernare, PSD a schimbat trei guverne si 80 de ministri, cifre care demonstreaza instabilitatea guvernarii. De fiecare data schimbarea a survenit in urma unor reglari de conturi in interiorul PSD, a adaugat seful Statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )