Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii. Anuntul oficial

Playtech Playtech,
Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii. Anuntul oficial

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a atacat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook. Marul discordiei: pensiile. Anuntul oficial. Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii Ministrul Muncii, Marius Budai, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il ataca pe Klaus Iohannis sau, dupa cum il . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru PSD: Asa arata o guvernare esuata

Klaus Iohannis a transmis un mesaj dur pentru cei din Guvern, reprosandu-leca nu si-au asumat responsabilitatea pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante. in continuare, ma refer la un.

Ministrul Budai, atac la presedintele Iohannis: Nu este apt sa conduca nici macar o scara de bloc Este o reclama la un film de groaza

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a atacat vineri pe seful statului, spunand ca presedintele Iohannis este o reclama la un film de groaza, care va rula in toata Romania daca domnia sa castiga alegerile si ca nu este apt sa conduca nici macar o scara de bloc.

PENSII SI SALARII. Ministrul Muncii, avertisment pentru Klaus Iohannis: Aveti motive sa va temeti

Ministrul Muncii, Marius Budai, lanseaza un avertisment pentru Klaus Iohannis dupa declaratiile acestuia privind pensiile si salariile. Presedintele Ioh.

Reactia ministrului Muncii, dupa ce Klaus Iohannis a afirmat ca ar putea exista intarzieri in plata pensiilor si salariilor

Ministrul Muncii, Marius Budai, afirma, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca se fac in curand doi ani de cand presedintele tot ameninta ca nu vor fi platite salariile si pensiile, ceea ce nu s-a intamplat niciodata. Budai sustine ca seful statului incearca astfel sa pregateasca populatia pentru un val de amputari ale veniturilor pe care le-ar face opozitia in cazul in care ar prelua guvernarea.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

Klaus Iohannis, inca un atac la guvernarea PSD: Continua experimentele nocive in educatie

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la guvernarea PSD, despre care spune ca faceexperimentenocive in educatie. Referitor la Ordinul nr. 49482019 privind organizarea si.

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministri interimari - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

Klaus Iohannis, despre moartea diplomatului roman in Afganistan: Condamn cu fermitate atacul terorist las. Reiterez angajamentul nostru profund pentru combaterea terorismului la nivel international

Presedintele Klaus Iohannis condamna atacul terorist din Afganistan, soldat cu moartea unui reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei si ranirea grava a altui cetatean roman. Condamn cu.

Klaus Iohannis, despre cazul Caracal: PSD, preocupat de solutionarea crizelor interne, ignora rezolvarea urgentelor. Asa arata o guvernare esuata. PSD a facut mult rau Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac dur la adresa guvernarii PSD, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. in contextul tragediei de la Caracal, seful statului i-a reprosat Executivului co.

Klaus Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila

Guvernul a sesizat CCR cu un conflict de neconstitutionalitate Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, ieri, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca respinge in mod categoric propunerile facute de premierul Viorica Dancila pentru ministrii interimari. Domnia sa a explicat ca prim-ministrul are obligatia sa mearga in Parlament pentru a primi un vot de validare a guvernului dupa iesirea ALDE din coalitie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )