Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sondaj: Igor Dodon si Andrei Nastase ar ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Sondaj: Igor Dodon si Andrei Nastase ar ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale

Compania Intellect Group a publicat luni, 3 octombrie, un sondaj de opinie potrivit caruia socialistul Igor Dodon este din nou in topul preferintelor alegatorilor cu aproape 31%. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Peste un an, doi, vom fi la putere si vom deschide 300 de sectii de votare in Rusia, unde vor vota 500 de mii de moldoveni stabiliti acolo

Candidatul la functia de presedinte al Republicii Moldova din partea PSRM, Igor Dodon, a declarat joi, 29 septembrie, ca guvernarea de la Chisinau se teme de voturile moldovenilor din Federatia Rusa, motiv pentru care a decis sa deschida doar opt sectii de votare.

VIDEO Igor Dodon s-a lansat in cursa prezidentiala: Pledam pentru statalitate, neutralitate si identitate moldoveneasca

Liderul Partidului Socialistilor, Igor Dodon, s-a lansat vineri, 30 septembrie, in cursa prezidentiala. Politicianul a promis sa intreprinda actiuni concrete pentru a intoarce miliardul furat din sistemul bancar moldovenesc si sa interzica elementele unioniste.

Andrian Candu ia in deradere vizita lui Andrei Nastase la Washington si ii dedica o poza de la McDonalds

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, in fata unui restaurant McDonalds din Washington. Acesta i-a dedicat fotografia liderului PPDA, Andrei Nastase.

WTA Beijing: Angelique Kerber, in turul doi

Angelique Kerber 1 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Beijing China Open), dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Katerina Siniakova 51 WTA, Cehia, venita din calificari). Meciul a durat o ora si 17 minute.

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni pe Yanina Wickmayer in turul doi al competitiei de la Beijing

Simona Halep 5 WTA si cap de serie numarul patru) o va intalni in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Beijing China Open) pe Yanina Wickmayer Belgia, locul 59 WTA).

Simona Halep o intalneste pe Yanina Wickmayer in turul doi la Beijing

Jucatoarea Yanina Wickmayer din Belgia s-a calificat, sambata, in turul secund al Openului Chinei de la Beijing, turneu din categoria WTA Premier Mandatory.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )