Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sondaj USB:Nicusor Dan l-a devansat pe Catalin Predoiu. Firea, pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Sondaj USB:Nicusor Dan l-a devansat pe Catalin Predoiu. Firea, pe primul loc

Un sondaj comandat de USB arata ca Gabriela Firea ar avea prima sansa pentru a castiga Primaria Capitalei, fiind urmata de Nicusor Dan, candidatul USB. Catalin Predoiu este clasat abia pe locul al treilea, la mare distanta de Firea. continuă pe Adevărul

Sondaj alegeri in Bucuresti: Firea - 37,5%, urmata de Nicusor Dan cu 19,5% si Catalin Predoiu cu 8,7%

Nicusor Dan, candidatul USB pentru Primaria Generala, este al doilea clasat potrivit unui sondaj realizat de TNS, cu 19,5% din voturile alegatorilor care au declarat ca vor merge la urne pe 5 iunie. El are 11 puncte mai mult decat Catalin Predoiu PNL) dar 18 sub Gabriela Firea PSD).

Nicusor Dan, noua victima a lui Denise Rifai. intrebarea capcana despre tramvaiul 101 de care rade tot internetul! (VIDEO)

Nicusor Dan a fost pus in dificultate de Denise Rifai in timpul unei emisiuni electorale. intrebat despre tramvaiul 101, care ar fi fost scos din circulatie, candidatul USB la Primaria Capitalei nu.

Cine sunt oamenii de afaceri care i-au sponsorizat campania lui Nicusor Dan

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a facut public numele celor care i-au finantat campania electorala, dupa ce contracandidatii sai l-au acuzat ca a cheltuit sume nejustificat de mari pentru publicitate electorala.

Pozitia TVR dupa ce Nicusor Dan a sesizat CNA pentru ca nu a fost invitat la dezbaterile electorale

Postul de televiziune TVR 1 acuza o eroare de comunicare cu Nicusor Dan, candidat pentru functia de primar general al Bucurestiului, dupa ce acesta a sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu privire la comportamentul discriminatoriu al Televiziunii Romane, dupa ce in primele doua saptamani de campanie niciun reprezentant al Uniunii Salvati Bucurestiul USB) nu a fost invitat la dezbaterile electorale.

Analiza primei dezbateri electorale. Firea si Turcescu au acaparat scena, Nicusor Dan, absent. Explicatiile specialistilor

Trei dintre candidatii pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, Robert Turcescu si Nicusor Dan, s-au intalnit, luni seara, in prima dezbatere televizata a campaniei. Reprezentanta PSD a incercat sa evite atacurile si sa apere masurile luate de Guvernul Ponta, in timp ce propunerile PMP si USB pentru Capitala au criticat administratia locala din ultimii opt ani.

Nicusor Dan sesizeaza CNA dupa ce TVR nu l-a invitat la dezbaterile electorale: Este inadmisibil sa duci o politica partinitoare VIDEO

Nicusor Dan 46 de ani), candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la primaria Capitalei, a sesizat Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru a atentiona cu privire la comportamentul discriminatoriu al Televiziunii Romane, dupa ce nu a fost invitat in nicio dezbatere electorala pentru a-si expune ideile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3136 seconds )