Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt oamenii de afaceri care i-au sponsorizat campania lui Nicusor Dan

Adevărul Adevărul,
Cine sunt oamenii de afaceri care i-au sponsorizat campania lui Nicusor Dan

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a facut public numele celor care i-au finantat campania electorala, dupa ce contracandidatii sai l-au acuzat ca a cheltuit sume nejustificat de mari pentru publicitate electorala. continuă pe Adevărul

Cinci afaceri care te vor pune mereu in miscare. Avantajele: investitie minima si simplitate

Daca esti o persoana activa si nu te deranjeaza sa alergi la propriu dupa client, poti incerca una dintre ideile de afaceri in miscare pe care le gasesti pe Raftul cu Afaceri . Care sunt principalele avantaje? Costurile relativ mici de.

Hexi Pharma, infiintata de persoane cu legaturi adanci in fosta nomenclatura. Cine sunt acestia si ce functii au avut inainte si imediat dupa Revolutie (VIDEO)

Dezvaluiri incredibile in scandalul dezinfectantilor diluati. Hexi Pharma a fost creata, imediat dupa Revolutie, de reprezentanti ai fostei nomenclaturi, potrivit siteului euractiv. ro. Mai mult, cel care a.

Cine sunt smecherii conectati la jaful din Sanatate

Spitalul de Pneumoftiziologie din Rosiorii de Vede, aflat in mijlocul campului, arata ca un complex rezidential de lux. Balustradele sunt de inox, iar scarile de la intrare, coloanele si holul principal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )