Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sony AS100, un GoPro killer cu pret mai mare si mai multe functionalitati

Adevărul Adevărul,
Sony AS100, un GoPro killer cu pret mai mare si mai multe functionalitati

In ultimii ani, a devenit un fel de concurs cine incarca mai multe videoclipuri online realizate cu action cams. GoPro conduce ca nume, dar Panasonic sau Sony incearca, de asemenea, sa se remarce. AS100 de la Sony poate fi acel produs de ales. continuă pe Adevărul

Romania a inregistrat in iunie cea mai mare scadere anuala a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat in luna iunie cea mai mare scaderea anuala a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana, cu un minus de 13,1%, urmata de Portugalia -10,3%) si Slovacia -5%), potrivit datelor publicate de Eurostat.

Cifrele care ar trebui sa ne sperie: cu cat este mai mare numarul deceselor decat cel al nasterilor

Ultima analiza facuta publica de Directia Judeteana de Statistica Salaj arata ca populatia judetului scade, natural, cu aproximativ 650 de persoane in fiecare an. Vorbim doar despre diferenta data de numarul mult mai mare de decese fata de cel al nasterilor, fara a mai pune la socoteala si migrarea salajenilor in alte zari.

Cel mai mare festivalul international de Tango Argentinian se desfasoara in weekend la Cluj

Asociatia Compania de Tango Cluj organizeaza in perioada 21-24 august 2014, la Centrul de Cultura Urbana Casino, cea de-a treia editie a Festivalului International de Tango Argentinian, Tango Cazino, cel mai mare astfel de festival din Romania.

Romania, cea mai mare scadere a lucrarilor de constructii in iunie 2014 fata de iunie 2013

Tara noastra a inregistrat o scadere de 13,1% a lucrarilor de constructii in luna iunie comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, respectiv cel mai mare declin din Uniunea Europeana, arata datele Oficiului European de Statistica Eurostat).

ingrijorare in industria aviatica. Posibila eruptie a celui mai mare vulcan din Islanda

Industria aviatica, avertizata privind posibila eruptie a celui mai mare vulcan din Islanda. Autoritatile au informat ca luni dimineata s-a inregistrat cel mai puternic seism din regiune, din 1996 pana in prezent.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Industria aviatica din Europa a fost avertizata

Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga. Sky News scrie.

Locuintele din Londra, cel mai mare declin al preturilor din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara. Aceasta tendinta arata o calmare a pietei imobiliare a capitalei britanice, aflata in pericol de formare a unei bule.

Jurnalist de la New York Times: Barack Obama este cel mai mare dusman al libertatii presei

James Risen: Numerosi oameni cred ca este vorba de un fel de joc, de un semnal sau de o campanie de imagine. Oamenii nu vor sa creada ca Barack Obama incearca sa limiteze activitatile media si initiativele activistilor civici. Dar exact asta face Barack Obama. Este cel mai mare dusman al libertatii presei din aceasta generatie, i-a declarat James Risen colegei sale Maureen Dowd, care a scris un editorial in The New York Times intitulat Cand va fi judecat sistemul judiciar?.

Londra: Preturile locuintelor, cel mai mare declin al ultimilor 6 ani si jumatate

Preturile locuintelor din Londra au consemnat, in august fata de iulie, cel mai mare declin din ultimii sase ani si jumatate, evolutie ce sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice, confruntata cu riscul unei bule speculative, scrie Bloomberg.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara, evolutie care sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )