Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sony a lansat cel mai rapid card SD din lume pentru era 4K

Adevărul Adevărul,
Sony a lansat cel mai rapid card SD din lume pentru era 4K

Pe langa camere foto si video, si telefoane vag populare, Sony mai face si medii de stocare. Cel mai nou e si cel mai interesant, cu viteze de scriere de pana la 299MB/s. continuă pe Adevărul

Bucurestiul se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume

Bucurestiul se afla pe locul cinci in topul celor mai aglomerate orase din lume, cu un indice de congestie de 50%, in 2016 acesta crescand cu 7% fata de 2015, potrivit unui studiu publicat de producatorul olandez de sisteme de navigatie prin GPS TomTom.

Ziarul Romania Libera a fost votat cel mai bun cotidian din Romania. Distinctia a fost oferita de organizatia elvetiana ICERTIAS

Cotidianul Romania Libera a castigat votul de incredere al cititorilor romani, fiind desemnat cel mai bun ziar din tara, cu cel mai bun raport pret - calitate, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata Best Buy Award, realizat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS.

Faze tari: A luat patru radare in doar cinci minute;Cel mai mare jaf din istoria Angliei a fost realizat de un grup de... bunici;Un grup de cercetatori sustine ca pe viitor oamenii vor trai chiar si 500 de ani

S-au inventat chipsurile faramitate. Revolutie pe piata chipsurilor! O companie americana a lansat recent pungile din care le poti turna direct in gura. Este vorba de. Motivul pentru care un barbat a stat 2 zile sub un indicator pe punctul de a se prabusi. Majoritatea oamenilor petrec Ziua Indragostilor cu persoana iubita, nu este si.

ANALIZA Traficul infernal din Bucuresti, atestat oficial: Capitala se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume. La orele de varf, soferii stau in trafic cu 90% mai mult timp decat in conditii normale

Bucurestiul se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume, cu un indice de congestie de 50%, in 2016 acesta crescand cu 7% fata de 2015, potrivit unui studiu publicat de producatorul olandez de sisteme de navigatie prin GPS TomTom. Cea mai aglomerata zi din 2016 a fost 5 decembrie, iar bucurestenii petrec in medie 57 minute pe zi in plus fata de conditii normale de trafic si 218 ore in plus pe an.

Lichiditatea a coborat la cel mai slab nivel din acest an

Pe piata futures de la Sibiu, saptamana trecuta a adus o diminuare a interesului speculativ, lichiditatea coborand la 208 contracte, cu circa 30% sub totalul din cea de-a doua saptamana a lunii.

Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Firma din Romania a celui mai mare asigurator din lume a ajuns la austrieci

Axa Romania, subsidiara locala a celei mai mare firme de asigurari de viata la nivel mondial, francezii cu acelasi nume, va fi achizitionata de Vienna Insurance Group, prin BCR Asigurari de Viata.

Suntem printre statele din UE cu cel mai semnificativ declin al consumului de energie, in 2015

Statele baltice, Romania si Bulgaria au inregis-trat in 2015 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al consumului de energie, comparativ cu 1990, arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Ministrul Muncii: Nu este normal ca primarul sa nu fie cel mai bine platit dintr-o primarie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca este normal ca primarul sa aiba cel mai mare salariu din primarie. Prezenta la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania, fosta primarita a Craiovei a mai dat asigurari ca angajatii din administratia locala vor avea salarii mai mari.

Pretul petrolului american a urcat la cel mai inalt nivel din ultimele 19 luni

Reducerea cotelor de productie a petrolului din partea membrilor Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a generat o crestere puternica a pretului acestuia. Pe piata americana, titeiul a inregistrat cel mai ridicat pret din ultimele 19 luni. Blocada OPEC a determinat China sa isi schimbe rutele de import al titeiului si a impulsionat exploatatorii neconventionali de petrol, potrivit Reuters si Bloomberg.

Cel mai vechi hotel din Iasi, proiectat de faimosul Gustave Eiffel, este de vanzare. Fostul proprietar are datorii uriase

Administratorul judiciar al falimentarei SC Turism Moldova SA, controlata de omul de afaceri Danut Prisecariu, va face o reevaluare a celor trei hoteluri din patromoniul firmei. Doua sunt in centrul Iasiului, iar unul in Botosani. La finalul lunii ianuarie, in procedul inceput din 2014, instanta a decis dizolvarea societatii debitoare si ridicarea dreptului de administrare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )