Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sora premierului Victor Ponta, la iesirea de la DNA Ploiesti: Am avut ceva de recuperat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sora premierului Victor Ponta, la iesirea de la DNA Ploiesti: Am avut ceva de recuperat

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Florina Hertanu, a iesit, joi, in jurul orei 11. 00, dupa doua ore de audieri, din sediul DNA Ploiesti, fara a face declaratii si spunand doar ca a avut ceva de recuperat. continuă pe Wall-Street Ro

Sora premierului Victor Ponta a fost audiata la DNA Ploiesti. Senatorul de Prahova Radu Oprea, citat ca martor in dosar

Alexandra Hertanu, sora lui Victor Ponta, a ajuns joi dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului. Sora premierului a iesit dupa aproximativ doua ore de la audieri, fara sa faca declaratii.

Sora premierului Victor Ponta a fost audiata la DNA: Alexandra Hertanu, chemata ca martor in dosarul sotului sau (VIDEO)

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata, joi, in calitate de martor la sediul DNA Ploiesti, in dosarul privind deturnarea de fonduri europene in care sotul acesteia, cumnatul premierului,.

Sora premierului Victor Ponta explica de ce a mers la DNA

Alexandra Hertanu, sora premierului Victor Ponta, sustine ca a mers joi la audieri la DNA ca sa-si recupereze calculatoarele pe care procurorii le-au luat de la firma de contabilitate, pentru ca acestea nu au nicio.

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, explica de ce a mers la DNA

Alexandra Hertanu, sora premierului Victor Ponta, sustine ca a mers joi la audieri la DNA ca sa-si recupereze calculatoarele pe care procurorii le-au luat de la firma de contabilitate, pentru ca acestea nu au nicio.

Ce vor procurorii DNA de la sora premierului Victor Ponta

Sora premierului Victor Ponta a dat joi explicatii procurorilor DNA despre legaturile firmei sale, Exfim 2000, cu proiectul cu fonduri europene de la Comarnic, dosar de frauda in care sotul sau, Iulian Hertanu, a fost arestat, iar Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar.

VIDEO. Sora lui Victor Ponta, audiata la DNA Ploiesti. Urmeaza si mama premierului

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata la DNA Ploiesti in dosarul sotului ei, Iulian Hertanu, privind fraudarea fondurilor europene. Surse judiciare au declarat pentru Romania Libera ca mama premierului, Cornelia Naum este asteptata la sediul DNA sa dea declaratii in calitate de martor in dosarul lui Iulian Hertanu.

Sora premierului Victor Ponta, audiata la DNA Ploiesti

Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu: M-am dus de buna voie la DNA, sa recuperez niste hard-diskuri

Sora lui Victor Ponta, Alexandra Hertanu, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca s-a deplasat de buna voie joi dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-diskurile apartinand SC EXFIN 2000, firma unde este administrator si asociat.

Noi audieri la DNA, in dosarul in care a fost arestat cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu

Sunt noi audieri la DNA Ploiesti, in dosarul in care a fost arestat cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, un dosar in care a fost pus sub control judiciar si Sebastian Ghita. Fostul.

Noi audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta

Procurorii fac noi audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, care este arestat preventiv. Potrivit anchetatorilor, in aceasta cauza ar fi fost fraudate fondurile europene acordate.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )