Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea, eliminata in primul tur la Sydney

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea, eliminata in primul tur la Sydney

Final prematur de turneu si pentru Sorana Cirstea la Sydney, astfel ca Romania ramane dupa primele doua zile fara jucatoare de simplu pe tabloul celei mai importante competitii din aceasta saptamana. continuă pe Online Sport

WTA Sydney: Simona Halep, eliminata in primul tur de Madison Keys

Simona Halep cap de serie numarul sapte) a fost eliminata in primul tur al turneului WTA de la Sydney. Sportiva din Romania a fost invinsa in doua seturi, scor 6-1, 6-4, de Madison Keys, din SUA numarul 38 mondial).

Simona Halep, eliminata de Madison Keys in primul tur la Sydney

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 11 WTA si favorita numarul 7, a fost eliminata in primul tur al turneului WTA de la Sydney. Halep a fost invinsa de sportiva americana Madison Keys, numarul 38.

Simona Halep, ELIMINATA in primul tur al turneului de la Sydney

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 11 WTA si favorita numarul 7, a fost eliminata in primul tur al turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 710. 000 de dolari, de sportiva americana Madison Keys.

Alexandra Cadantu, eliminata in primul tur la dublu, la Hobart

Perechea Alexandra Cadantu/Sandra Klemenschits Romania/Austria) a fost invinsa, duminica, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Hobart Australia). Cadantu si Klemenschits au fost.

Simona Halep, infrangere rusinoasa in primul tur la Sydney

Inceput de an nefast pentru Simona Halep, jucatoarea care in 2013 uimea lumea tenisului cu un progres fabulos si nu mai putin de sase titluri cucerite pe toate suprafetele posibile.

Halep invinsa in primul tur.

Simona Halep a ratat startul intr-un sezon in care asteptarile fanilor sunt foarte mari. Plecata din postura de cap de serie la turneul de la Sydney, romanca nu si-a regasit ritmul de la sfarsitul anului 2013, pe care l-a incheiat cu noua victorii consecutive si doua titluri. Ea a pierdut in turul inaugural in fata unei jucatoare de 18 ani, Madison Keys, care a incercat sa se agate de orice minge pentru a produce surpriza, scrie gsp. ro. Simona a pierdut cu 6-1, 6-4 in fata americancei Madison .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )