Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sorana Cirstea in turul 3 la Madrid

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea in turul 3 la Madrid

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in turul 3 al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. continuă pe Online Sport

WTA Madrid: Sorana Cirstea, in turul doi - Victorie cu Anastasia Pavlyucenkova (favorita 13)

Sorana Cirstea locul 64 WTA), beneficiara unui wild-card din partea organizatorilor, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de rusoaica Anastasia Pavlyucenkova, cap de serie numarul 13 si locul 16 WTA.

Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor evolua marti

Simona Halep, Irina-Camelia Begu si Sorana Cirstea vor juca marti in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Simona si Irina vor avea chiar doua meciuri in aceeasi zi, cele doua urmand sa faca pereche si pe tabloul de dublu. Avem un reprezentant si in competitia masculina de simplu: Marius Copil se va duela cu Andy Murray, liderul ierarhiei ATP.

WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Simona Halep locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu 48 WTA) si Sorana Cirstea 64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova.

Victorie mare pentru Cirstea la Madrid

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la turneul de la Madrid dupa un meci de peste doua ore cu Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, a 13-a favorita a competitiei.

Cirstea si Begu in turul 3 la Madrid

Jucatoarele Sorana Cirstea si Irina Begu s-aucalificat, marti, in turul 3 al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Victorie mare pentru Irina Begu in turneul de la Madrid. Jucatoarea noastra s-a calificat in turul al doilea

Irina Begu s-a calificat, sambata, in runda a doua a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5. 350 de dolari.

Culoar bun pentru Simona Halep la Madrid. Jucatoarea noastra are sanse sa castige turneul organizat de Ion Tiriac

Simona Halep n-a castigat niciun turneu WTA in 2017, dar are un culoar bun la competitia organizata la Madrid. , chiar de Ion Tiriac.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )