Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor evolua marti

Hotnews Hotnews,
 Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor evolua marti

Simona Halep, Irina-Camelia Begu si Sorana Cirstea vor juca marti in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Simona si Irina vor avea chiar doua meciuri in aceeasi zi, cele doua urmand sa faca pereche si pe tabloul de dublu. Avem un reprezentant si in competitia masculina de simplu: Marius Copil se va duela cu Andy Murray, liderul ierarhiei ATP. continuă pe Hotnews

Madrid Open: Sportivii romani care vor evolua luni la turneul patronat de Ion Tiriac

Tenismanul Marius Copil joaca, luni, in primul tur al probei de simplu de pe tabloul masculin de la Madrid Open, tot in primul tur, dar la dublu, urmand sa evolueze si Florein Mergea. Pe tabloul feminin de dublu joaca, luni, perechea Simona Halep/Irina Begu, dar si Monica Niculescu, in echipa cu Cristina McHale.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Camelia Begu, in optimile turneului de dublu

Simona Halep si Irina Camelia Begu s-au calificat in turul doi al turneului de la Madrid n. r. optimi), cele doua trecand de perechea Abigail Spears SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia), scor 5-7, 6-3, 10-8.

WTA Madrid: Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea vor debuta duminica

Simona Halep locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu 48 WTA) si Sorana Cirstea 64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu s-au calificat in sferturi de finala la Madrid Open, la dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de.

Tenis: Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni la Madrid Masters

Simona Halep si Irina Begu debuteaza luni in turneul de dublu de la Madrid, unde vor juca in jurul orei 14:30 contra perechei formata din Abigail Spears SUA) si Katarina Srebotnik Slovenia), potrivit Me.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe locul 8

Simona Halep ocupa in aceasta saptamana locul 8 in ierarhia WTA, aceasta cadere de patru pozitii fiind tradusa astfel: jucatoarea noastra a pierdut punctele obtinute in 2016 la competitia patronata de Ion Tiriac a castigat Mutua Madrid Open) din cauza faptului ca turneul a avut loc cu o saptamana mai devreme anul trecut. Desi nu mai evolueaza in circuit, Serena Williams este lider si in aceasta saptamana, americanca fiind urmata de Angelique Kerber si Karolina Pliskova.

Carstea, victorie uriasa la Madrid: Sorana a eliminat o jucatoare de Top 20 dupa trei seturi sufocante

Dupa Simona Halep si Irina Begu, Sorana Carstea 64 WTA) a devenit a treia jucatoare din Romania care a avansat in turul II la turneul detinut de Ion Tiriac.

Halep si Begu, VICTORIE la Madrid

Romancele Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Madrid WTA). Romancele au trecut cu 5-7, 6-3, 10-8 de.

Simona Halep debuteaza duminica in turneul de la Madrid. De la ce ora va juca sportiva in varsta de 25 de ani

Jucatoarea de tenis Simona Halep, detinatoarea trofeului, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va debuta duminica la Madrid Open, competitie organizata de Ion Tiriac, urmand sa o intalneasca in primul tur pe cehoaica Kristyna Pliskova, pozitia 58 in ierarhia mondiala.

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea in turneul de tenis de la Madrid

Jucatoarea romanca Irina Begu s-a calificat, sambata, in runda a doua a turneului WTA de la Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2928 seconds )