Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sorin Cimpeanu: Discrepantele intre invatamantul in urban si cel in rural sunt enorme, inadmisibile. Problema e cronica Solutiile propuse de ministrul Educatiei (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Discrepantele intre invatamantul in urban si cel in rural sunt enorme, inadmisibile. Problema e cronica Solutiile propuse de ministrul Educatiei (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat marti, pentru B1 TV, ca discrepantele intre invatamantul in mediul rural si cel din mediul urban sunt uriase si inadmisibile, dar aceasta este o problema cr. continuă pe B1

SORIN CIMPEANU: Daca apar doua cazuri intr-o clasa, activitatea in acea clasa va fi suspendata

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca in cazul in care doi elevi din aceeasi clasa vor fi confirmati cu noul coronavirus, activitatea acelei clase va fi suspendata.

SORIN CIMPEANU: Profesorii si elevii vor purta permanent masti de protectie in scoala

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca elevii si profesorii vor purta masca de protectie permanent in scoala, afirmatie facuta in contextul in care din 8 februarie, cand incepe semestrul al II-lea, majoritatea elevilor vor participa fizic la cursuri, transmite Agerpres.

SORIN CIMPEANU: Decizia de deschidere a scolilor va fi luata in fiecare localitate, nu la nivel de judet

Decizia de deschidere a scolilor pe 8 februarie va fi luata la nivelul fiecarei localitati, nu pe judet, a subliniat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Sorin Cimpeanu: E obligatoriu ca elevii sa poarte masti in scoli Despre disponibilitatea profesorilor de a se vaccina: Gradul de conformare e de peste 50% in preuniversitar si 77% in universitar

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat marti, pentru B1 TV, ca toti elevii vor trebui sa poarte masti cand revin la scoala, iar cei care nu au vor primi de la unitatea de invatamant. Ministrul a .

Sorin Cimpeanu: Ne gandim la varianta in care, daca apar doua cazuri intr-o clasa, sa fie suspendata activitatea la acea clasa

Autoritatile se gandesc la varianta in care activitatea dintr-o clasa sa fie suspendata atunci cand acolo sunt depistate doua cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, a declarat Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei,.

Sorin Cimpeanu: Elevii vor sta cate doi in banca. Toata lumea va purta permanent masca de protectie

Sorin Cimpeanu a dat noi explicatii in legatura cu reintoarcerea elevilor in banci incepand cu 8 februarie. Potrivit declaratiilor oferite la Antena3, elevii vor sta cate doi in banca si vor purta masca.

Sorin Cimpeanu: Decizia de deschidere a scolilor va fi luata in fiecare localitate, nu la nivel de judet

Decizia de deschidere a scolilor pe 8 februarie va fi luata la nivelul fiecarei localitati, nu pe judet, a subliniat, marti, la Antena 3, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Sorin Cimpeanu: Programa de BAC si cea pentru Evaluarea Nationala vor fi puternic adaptate la realitatile acestui an

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca programa pentru Bacalaureat si cea pentru Evaluarea Nationala vor fi puternic adaptate la realitatile anului in curs, adica la schimbarile generate in.

Ministrul Educatiei, discutie cu reprezentantii scolilor din fiecare judet. Sorin Cimpeanu: Vrem sa ne asiguram ca stiu ce au de facut pentru a preveni riscul de incendiu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a tinut sa reaminteasca faptul ca problema autorizatiilor la incendiu, din scoli, este in lista datoriilor autoritatilor locale. Totodata, Cimpenau a precizat ca.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, despre vaccinarea cadrelor didactice: 113.000 de angajati din sistemul de invatamant sunt programati si aproape 20.000 au fost deja vaccinati

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat ca disponbilitatea cadrelor didactice si a personalului din invatamant este mare, factorul limitativ in procesul de imunizare al cadrelor didactice fiind numarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )