Libnet.ro
UNICEF

10:15

SORIN CIMPEANU: Examenele nationale se doresc a fi organizate la aceeasi data, in aceeasi structura, in format fizic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORIN CIMPEANU: Examenele nationale se doresc a fi organizate la aceeasi data, in aceeasi structura, in format fizic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, sambata dimineata, ca tematica pentru examenele nationale ar putea fi adaptata, subliniind ca se dorestea ca acestea sa fie organizate la aceeasi data, in format fizic. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Educatiei: Examenele nationale se doresc a fi organizate la aceeasi data, in aceeasi structura, in format fizic. Tematica ar putea fi adaptata

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, sambata dimineata, ca tematica pentru examenele nationale ar putea fi adaptata, subliniind ca se dorestea ca acestea sa fie organizate la aceeasi data, in format fizic.

Sorin Cimpeanu: Examenele nationale din 2021 nu vor fi anulate si nici decalate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a avut, joi, discutii cu sindicalistii din invatamant si cu reprezentanti ai organizatiilor din domeniu si a precizat intr-o conferinta de presa ca nu s-a luat in considerare anularea sau decalarea examenelor nationale din 2021: Pentru predictibilitate, examenele nationale trebuie sa se deruleze la datele planificate, cu prezenta fizica.

SORIN CIMPEANU: Sindicatele, elevii si parintii doresc redeschiderea scolii pe 8 februarie, sub rezerva evolutiei epidemiologice

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ieri ca reprezentantii sindicatelor din educatie, ai elevilor si ai parintilor doresc redeschiderea scolilor pe data de 8 februarie, insa sub rezerva evolutiei epidemiologice.

Ministrul Educatiei: Examenele nationale nu vor fi decalate sau anulate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a dat joi asigurari ca nu s-a discutat despre anularea sau deca.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: in nicio discutie nu a rezultat anularea si nici macar decalarea examenelor nationale

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine ca autoritatile nu iau in calcul anularea sau decalarea examenelor nationale in acest an. in niciun caz, in nicio discutie nu a rezultat anularea si nici mac.

Ce se intampla cu examenele nationale in 2021. Ministrul Educatiei a luat decizia finala

S-a aflat acum ce se intampla cu examenele nationale in 2021. Ministrul Educatiei a luat decizia finala. Care este aceasta si cum ii afecteaza pe elevi, vedeti in articolul de mai jos. Sorin Campeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ce se intampla cu Evaluarea Nationala si cu Bacalaureatul 2021 Ministrul Educatiei a luat decizia finala in .

Sorin Cimpeanu: Semestrul al II-lea va incepe pe data de 8 februarie sub rezerva evolutiei epidemiologice

Sorin Cimpeanu, seful MEC, a declarat ca semestrul al II-lea va incepe pe data de 8 februarie sub rezerva evolutiei epidemiologice. Ministrul Educatiei a avut, joi, consultari cu sindicatele din domeniu, cu asociatiile de elevi, studenti, profesori, cu reprezentati ai rectorilor.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Fiecare cadru didactic vaccinat va insemna un risc mai mic pentru transmiterea bolii Vom intra in legatura cu coordonatorul campaniei pentru ca profesorii sa poata beneficia de o prioritate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri, in cadrul unei interventii in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca redeschiderea scolii nu va incepe in Romania pana pe data de 8 februarie, in fo.

Sorin Cimpeanu, la un pas de demisie? Anuntul socant al zilei

Nici nu a fost investit bine noul Guvern, ca au si inceput disensiunile in interior. Au existat tot mai multe zvonuri despre neintelegerile din sanul guvernului condus de Florin Citu. Primul dintre ministrii care ameninta cu demisia, este Sorin Cimpeanu, Ministrul Educatiei. Motivele sunt nenumarate si de importanta majora pentru bunul mers al educatiei in .

Sorin Cimpeanu: Elevii vor face ore suplimentare de educatie remediala pentru a recupera materia care nu a fost asimilata in timpul invatamantului online

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat joi seara pentru B1 TV ca, odata cu inceperea scolii in format clasic, elevii vor desfasura ore suplimentare pentru recuperarea materiei care nu a fost asimilata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )