Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sorin Ducaru, numit asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente

B1 B1,
Sorin Ducaru, numit asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente

Ambasadorul Romaniei la NATO, Sorin Ducaru, a fost numit asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. MAE a primit cu satisfactie. continuă pe B1

Sorin Ducaru, numit asistent al secretarului general NATO

Sorin Ducaru, ambasadorul Romaniei la NATO, a fost numit asistent al secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen, pentru riscuri de securitate emergente, informeaza MAE.

Sorin Ducaru, numit asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente.

Ambasadorul Romaniei la NATO, Sorin Ducaru, a fost numit asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente, informeaza MAE, citand un anunt facut de catre secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, potrivit Mediafax. Ministerul Afacerilor Externe a primit cu satisfactie anuntul facut de catre Secretarul General NATO, Anders Fogh Rasmussen, care a informat Consiliul Nord-Atlantic, in cursul zilei de 22 mai 2013, in legatura cu decizia sa de desemnare a lui Sorin .

Sorin Ducaru, numit Asistent al Secretarului General NATO. Radu Tudor: Odiseea cu Basescu la NATO se incheie aici

Ambasadorul roman la NATO, Sorin Ducaru, a fost numit in functia de Asistent al Secretarului General NATO pentru riscuri de securitate emergente, a anuntat jurnalistul Radu Tudor in editia de miercuri seara a.

Sorin Ducaru, asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente

Ambasadorul Romaniei la NATO, Sorin Ducaru, a fost numit asistent al secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente, potrivit Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Sorin Ducaru, salt in ierarhia NATO: asistent al secretarului general Anders Fogh Rasmussen

Ambasadorul Romaniei la NATO, Sorin Ducaru, a fost desemnat in functia de Asistent al Secretarului General NATO pentru riscuri de securitate emergente, anunta MAE. Anuntul a fost facut cu o zi inainte de vizita lui Anders Fogh Rasmussen la Bucuresti.

Secretarul general al NATO, in vizita oficiala in Romania. Rasmussen se intalneste vineri cu Basescu si cu Ponta

Secretarul general al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO), Anders Fogh Rasmussen, se va afla joi si vineri in Romania, intr-o vizita oficiala efectuata la invitatia presedintelui Traian Basescu, informeaza Administratia Prezidentiala. Potrivit sursei citate, Rasmussen se va intalni vineri, la ora 11. 45 cu premierul Victor Ponta, iar la ora 13. 00 se va intalni cu presedintele Basescu. Pe agenda de vineri a secretarului general al NATO se mai numara intalniri cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si cu ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2922 seconds )