Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sorin Grindeanu face schimbari majore. Pe cine si-a luat consilier

B1 B1,
Sorin Grindeanu face schimbari majore. Pe cine si-a luat consilier

Monica-Laura Ion este cea care a fost aleasa de Sorin Grindeanu pentru a ocupa functia de director de cabinet. Premierul Sorin Grindeanu a hotarat ca Monica Laura Ion sa aiba rang de secretar de sat. continuă pe B1

SORIN GRINDEANU adreseaza protestatarilor un apel la CALM: Avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de lucruri care sa ne uneasca (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a facut, luni, apel la calm in contextul protestelor, subliniind ca incep sa devina vizibile doua tabere in randul manifestantilor si ca in Romania es.

Tatal premierului Sorin Grindeanu, audiat intr-un dosar de ABUZ iN SERVICIU

Tatal premierului Sorin Grindeanu a fost citat pentru data de 15 februarie la Tribunalul Caras-Severin. Nicolae Grindeanu a fost chemat in calitate de martor intr-un dosar privind Scoala postliceala.

Politia ii pazeste casa premierului Sorin Grindeanu

Politia din Caras Severin pazeste casa din Banat a premierului Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu: Reafirm ca Guvernul nu va mai da ordonante de urgenta pe domenii sensibile ca justitia sau, poate, domeniul fiscal (VIDEO)

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a reafirmat miercuri, dupa votul dat de parlamentari asupra motiunii de cenzura, ca Executivul nu va mai legifera prin ordonante de urgenta in domenii sensibile precum.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: Decizia mea e luata. Voi anunta joi, dupa sedinta de Guvern (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, dupa votul din Parlament asupra motiunii de cenzura, ca a luat deja o decizie in privinta posibilei demiteri a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si ca va.

Sorin Grindeanu, ironic despre proteste: Am facut transport gratuit pe CFR pentru toti studentii si ma bucur ca se vede ca aceasta masura functioneaza (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a tinut miercuri o declaratie in plenul Parlamentului in sedinta in care s-a discuta motiunea de cenzura depusa de opozitie in contextul ordonantelor de.

Sorin Grindeanu a prezidat o sedinta de Consiliu Local in care s-a dat o hotarare cu dedicatie. Beneficiar - o viitoare colega de partid

In 2011, Consiliul Local Timisoara a aprobat, intr-o sedinta prezidata de Sorin Grindeanu si la propunerea unui coleg de partid, o hotarare de Consiliu Local al carei beneficiar este o fosta consiliera PSD. HCL-ul, care contravine unei legi superioare, este inca in vigoare. Pe atunci, beneficiara nu era membru PSD.

Liviu Dragnea, despre mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu: Premierul este sustinut in continuare de partid. Este un om bun si corect

In timpul declaratiilor sale in fata presei de la Parlament, Liviu Dragnea a declarat, referit la mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu, ca premierul este sustinut in continuare de partid. De asemenea, el a mai precizat ca este un om corect si bun.

Sorin Grindeanu sustine ca i-a cerut Ministerului Justitiei sa inceteze demersurile legate de modificarea Codului Penal: Pentru a zecea oara, orice initiativa va urmari strict sa il puna in acord cu deciziile CCR

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la Parlament, ca el este cel care i-a cerut ministrului Justitiei, Florin Iordache, sa inceteze orice initiativa legata de elaborarea unui proiect de lege pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

Premierul Sorin Grindeanu nu participa la discursul presedintelui Iohannis din Parlament, pentru ca nu a primit invitatie oficiala

Premierul Sorin Grindeanu nu va merge in Parlament pentru a asista la discursul presedintelui Klaus Iohannis, pentru ca nu ar fi primit invitatie de la conducerea Legislativului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )