Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sorin Grindeanu, ironic despre proteste: Am facut transport gratuit pe CFR pentru toti studentii si ma bucur ca se vede ca aceasta masura functioneaza (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Grindeanu, ironic despre proteste: Am facut transport gratuit pe CFR pentru toti studentii si ma bucur ca se vede ca aceasta masura functioneaza (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a tinut miercuri o declaratie in plenul Parlamentului in sedinta in care s-a discuta motiunea de cenzura depusa de opozitie in contextul ordonantelor de. continuă pe B1

Sorin Grindeanu, despre proteste: Eu am vazut ca incepand de ieri incep sa devina vizibile doua tabere

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni ca la protestele din Romania incep sa devina vizibile doua tabere si a facut un apel la calm.

Primul test pentru Guvernul Grindeanu de dupa proteste: Parlamentul va vota miercuri motiunea de cenzura depusa de parlamentarii PNL si USR (VIDEO)

Miercuri, in plenul reunit al Parlamentului, va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Sedinta va incepe de la ora 12. Motiunea.

Premierul Sorin Grindeanu: Florin Iordache isi va asuma ceea ce n-a facut bine. Daca nu, voi lua decizia in ceea ce inseamna pozitia dansului acolo

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, intr-o interventie la un post de televiziune din Romania, ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, isi va asuma ceea ce n-a facut bine, precizand ca daca acest lucru nu se va intampla va lua o decizie in ceea ce priveste pozitia acestuia.

SORIN GRINDEANU adreseaza protestatarilor un apel la CALM: Avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de lucruri care sa ne uneasca (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a facut, luni, apel la calm in contextul protestelor, subliniind ca incep sa devina vizibile doua tabere in randul manifestantilor si ca in Romania es.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: Decizia mea e luata. Voi anunta joi, dupa sedinta de Guvern (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, dupa votul din Parlament asupra motiunii de cenzura, ca a luat deja o decizie in privinta posibilei demiteri a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si ca va.

Liviu Dragnea, despre mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu: Premierul este sustinut in continuare de partid. Este un om bun si corect

In timpul declaratiilor sale in fata presei de la Parlament, Liviu Dragnea a declarat, referit la mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu, ca premierul este sustinut in continuare de partid. De asemenea, el a mai precizat ca este un om corect si bun.

Sorin Grindeanu are un talisman norocos pe care il poarta peste tot. Despre ce e vorba (FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu este foarte atasat de un accesoriu, motiv pentru care il poarta cu el tot timpul, indiferent de situatie. Este vorba despre o bratara impletita cu care a fost vazut de.

Sorin Grindeanu, despre abrogarea ordonantei 13: Decizia am luat-o EU, ca premier

Seful Executivului, Sorin Grindeanu, a declarat, luni, ca decizia privind abrogarea OUG 13, a fost luata de el, ca sef al Guvernului, dupa ce a vazut semnalele date in strada, cat si cele venite din alte parti.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: in urmatoarele doua zile, nu (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit luni, in Parlament, despre posibilitatea plecarii lui Florin Iordache de la conducerea ministerului Justitiei. Seful Guvernului a precizat ca in urmatoarele doua zile.

Premierul Sorin Grindeanu: Nu imi dau demisia.Dupa ce Iordache isi va asuma ceea ce nu a facut bine in cazul OUG, decid legat de pozitia sa la MJ

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminica seara, ca nu demisioneaza, raspunzand unei intrebari referitoare la solicitarile protestatarilor din Piata Victoriei, care au cerut constant demisia Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )