Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tatal premierului Sorin Grindeanu, audiat intr-un dosar de ABUZ iN SERVICIU

B1 B1,
Tatal premierului Sorin Grindeanu, audiat intr-un dosar de ABUZ iN SERVICIU

Tatal premierului Sorin Grindeanu a fost citat pentru data de 15 februarie la Tribunalul Caras-Severin. Nicolae Grindeanu a fost chemat in calitate de martor intr-un dosar privind Scoala postliceala. continuă pe B1

Politia ii pazeste casa premierului Sorin Grindeanu

Politia din Caras Severin pazeste casa din Banat a premierului Sorin Grindeanu.

Traian Basescu o incurajeaza pe sotia lui Sorin Grindeanu: Fiti barbata si nu lacrimati pentru cateva fluieraturi. Sunteti sotia premierului, ce Dumnezeu!

Fostul sef al statului, senatorul Traian Basescu, a incurajat-o, intr-o postare pe Facebook, pe sotia premierului Sorin Grindenu, dupa ce aceasta ar fi scris, pe contul de Facebook al nepoatei sale, un mesaj de sustinere pentru actualul sef al Executivului.

Sorin Grindeanu a prezidat o sedinta de Consiliu Local in care s-a dat o hotarare cu dedicatie. Beneficiar - o viitoare colega de partid

In 2011, Consiliul Local Timisoara a aprobat, intr-o sedinta prezidata de Sorin Grindeanu si la propunerea unui coleg de partid, o hotarare de Consiliu Local al carei beneficiar este o fosta consiliera PSD. HCL-ul, care contravine unei legi superioare, este inca in vigoare. Pe atunci, beneficiara nu era membru PSD.

Premierul Sorin Grindeanu: Florin Iordache isi va asuma ceea ce n-a facut bine. Daca nu, voi lua decizia in ceea ce inseamna pozitia dansului acolo

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, intr-o interventie la un post de televiziune din Romania, ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, isi va asuma ceea ce n-a facut bine, precizand ca daca acest lucru nu se va intampla va lua o decizie in ceea ce priveste pozitia acestuia.

FOTO+VIDEO. Aproximativ 1.500 de oameni protesteaza in fata Guvernului. Cabinetul Grindeanu discuta, intr-o sedinta de urgenta, despre abrogarea Ordonantei 13. Ministrul Iordache ar putea fi remaniat - surse

Protestele fata de Ordonanta privind Codurile Penale continua, duminica, in vreme ce premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca, intr-o sedinta de urgenta, va abroga OUG 13, care a scos sute de mii de oameni din casa in fiecare seara, de la adoptarea ei, marti noaptea.

Sorin Grindeanu face schimbari majore. Pe cine si-a luat consilier

Monica-Laura Ion este cea care a fost aleasa de Sorin Grindeanu pentru a ocupa functia de director de cabinet. Premierul Sorin Grindeanu a hotarat ca Monica Laura Ion sa aiba rang de secretar de sat.

SORIN GRINDEANU adreseaza protestatarilor un apel la CALM: Avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de lucruri care sa ne uneasca (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a facut, luni, apel la calm in contextul protestelor, subliniind ca incep sa devina vizibile doua tabere in randul manifestantilor si ca in Romania es.

Sorin Grindeanu: Reafirm ca Guvernul nu va mai da ordonante de urgenta pe domenii sensibile ca justitia sau, poate, domeniul fiscal (VIDEO)

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a reafirmat miercuri, dupa votul dat de parlamentari asupra motiunii de cenzura, ca Executivul nu va mai legifera prin ordonante de urgenta in domenii sensibile precum.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: Decizia mea e luata. Voi anunta joi, dupa sedinta de Guvern (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, dupa votul din Parlament asupra motiunii de cenzura, ca a luat deja o decizie in privinta posibilei demiteri a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si ca va.

Sorin Grindeanu, ironic despre proteste: Am facut transport gratuit pe CFR pentru toti studentii si ma bucur ca se vede ca aceasta masura functioneaza (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a tinut miercuri o declaratie in plenul Parlamentului in sedinta in care s-a discuta motiunea de cenzura depusa de opozitie in contextul ordonantelor de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )