Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sorin Grindeanu: Joi am o intalnire cu primele 20 de companii autohtone

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu: Joi am o intalnire cu primele 20 de companii autohtone

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca joi va avea o intalnire cu reprezentantii primelor 20 de companii romanesti, care au capital integral autohton. Joi am o intalnire. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu, bilant dupa 100 de zile de guvernare: Romania a ajuns la un minim istoric al somajului

Premierul Sorin Grindeanu a fost invitatul lui Radu Tudor, luni, la Punctul de intalnire, acolo unde a facut un bilant al primelor 100 de zile de guvernare. Primul-ministru a aratat care au fost.

Sorin Grindeanu, despre posibile remanieri: Nu le facem la televizor

Remanierile nu le facem la televizor a spus premierul Sorin Grindeanu, luni, la Punctul de intalnire, fiind intrebat de Radu Tudor cum comenteaza nemultumirile lui Liviu Dr.

Mesajele liderilor politici romani pentru poporul francez, zguduit de un nou atentat. Sorin Grindeanu: Transmit condoleante familiei politistului decedat. Gabriela Firea: Trebuie sa fim solidari in fata unor astfel de atacuri si sa le condamnam cu fermita

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a transmis condoleante familiei politistului decedat joi seara in atacul de pe Champs Elysees, subliniind totodata ca Guvernul condamna astfel de acte. Acesta a scris si pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru rudele ofiterului ucis.

Sorin Grindeanu: in Romania mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. Trebuie sa depasim aceasta etapa

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi seara ca in Romania, mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. S-au desenat masterplanuri si nu s-au facut. Trebuie sa depasim aceasta etapa.

Sorin Grindeanu, intrebat despre eventuale remanieri ale ministrilor criticati de Dragnea: Analizam fara patima personala sau chestiuni care tin de chimie personala. Analizez ca un capitan de echipa si-mi prezint punctul de vedere in coalitie

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni seara, la Antena 3, intrebat de eventuala remaniere a unor ministri, in conditiile in care seful PSD Liviu Dragnea i-a criticat cei de la Finante si Justitie, Viorel Stean si Tudorel Toader, ca el ii monitorizeaza pe toti ministrii cabinetului sau, dar ca remanierile nu se fac la televizor. Analizam fara patima personala sau chestiuni care tin de chimie personala. Analizez ca un capitan de echipa si-mi prezint punctul de vedere in coalitie, a afirmat Grindeanu.

Sorin Grindeanu, la un PAS de noi DEMITERI in Guvern. Care sunt ministrii vizati de premier

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca exista posibilitatea unor remanieri in Cabinetul pe care il conduce. Liviu Dragnea a precizat ca este nemultumit de activitatea mai multor ministri,.

Premierul Sorin Grindeanu: Situatia vaccinarii devine o urgenta. Masurile propuse de Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, in cadrul intalnirii cu producatorii de vaccinuri de pe piata, ca vaccinarea devine o urgenta si a propus mai multe masuri care vizeaza inclusiv.

Premierul Sorin Grindeanu, mesaj pe Facebook pentru Catalina Ponor: Este uimitor ceea ce a reusit

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, le multumeste Catalinei Ponor, Larisei Iordache si lui Marian Dragulescu pentru ca le dau romanilor motive de mandrie si le adreseaza felicitari pe.

Noi numiri facute de premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a desemnat-o pe Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, sa coordoneze activitatea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), potrivit unei decizii publicate, vineri,.

Premierul Sorin Grindeanu, despre problemele cauzate de conditiile meteo extreme: Lucrurile sunt sub control

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca este la curent cu problemele cauzate de vremea nefavorabila, precizand ca lucrurile sunt sub control .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )